Peugeot Connect Apps, de mest nyttige og trygge apps i bilen

Peugeot Connect Apps, de mest nyttige og trygge apps i bilen

banner Peugeot

Du trenger ikke å ha den nyeste 4G-LTE-teknologi (Long Term Evolution) I en smarttelefon eller hvilken som helst annen mobil å nyte mer nyttige, sikre og underholdende applikasjoner i bilen, som Peugeot og omfattende application service Peugeot Connect Apps Det inkluderer en bred tilgjengelighet av apps med 3G-teknologi til nyte mens reiser i bil.

tjenesten Peugeot Connect Apps Den er tilgjengelig for biler Peugeot 208, 2008, 308 og 508 utstyrt med berøringsskjerm og nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP til en pris av 385 euro, moms inkludert. Denne avgiften inkluderer ett års tjeneste tilkobling og Peugeot Koble USB 3G-tasten.

Peugeot Connect Apps Det tilbyr et sett av tilkoblede applikasjoner, spesialdesignet for forenkle din reise i sanntid, det vil si samtidig mens du kjører for å gjøre kjøreopplevelsen givende. Av sikkerhetsmessige grunner, noen av programmene som er inkludert samt andre funksjoner er bare tilgjengelige eller aktiv når bilen står stille.

Peugeot Connect Apps

blant Utvalgte programmer Peugeot Connect Apps, inkluderer følgende:

- coyote: kan forutse veien og vet på forhånd et varsel situasjon på ruten. Du vil motta lyd og visuelle advarsler i sanntid nærmer seg en fare eller risiko sonen: Melding om faste og mobile radarer trafikklys, ulykker, kø fungerer ...
- parkering: Den forteller deg de tilgjengelige steder å parkere i områder nær plasseringen din.
- Michelin-guiden og Trip Advisor: informere deg om restauranter og hoteller i nærheten ruten din eller din stedet spesielt egnet for vurdering og opplevelsen av mange andre brukere og reisende.
- drivstoff: indikerer bensinstasjoner i nærheten som tilbyr den laveste for å fylle bensin eller gjøre en pause priser.
- Michelin Reise: hjelper deg å oppdage noen av de vakreste turist steder, om byer, historiske bygninger eller naturlige hjørner.
- Michelin Trafikk: du unngår papirstopp informere om status for sanntids trafikkinformasjon og alternative ruter proponiéndote
- Via Michelin: veilede deg til reisemålet med den beste ruten å bruke tid og utgifter anslått drivstoff.
- TellMeWhere: hjelper deg å finne de beste alternativene for samfunnet å møte de mest anbefalte å avslutte.
- MyPeugeot: Den forteller deg alt om bilen og teknisk vedlikehold.
- tid: Kjent om det blir regn, snø, sol ... til stedet for din destinasjon eller neste helg har du planer om å reise.
- Store: en portal hvor du kan laste ned nye programmer.