Simulatoren af ​​din praktiske eksamen

Simulatoren af ​​din praktiske eksamenpraktisk eksamenny simulatorSimExam

denne software Det fungerer præcis som en kørespil. Selv om dens grafiske miljø ikke er up spil kunst motor, er det yderst nyttigt for de mennesker, der gør deres praktiske kørsel klasser og vil blive præsenteret snart på prøve.

SimExam 2,0 genskaber perfekt scenarier Test Center i Generaldirektoratet for Trafik i Madrid, som er beliggende i byen Mostoles. På denne måde kan brugeren simulere igen og igen vederlag af en dynamisk miljø, som omfatter omkring 700 hektar: 12 kilometer vej og 30 i bymiljøet Mostoles. Også den omfatter typiske manøvrer som parkering, en af ​​de værste fjender af 'rookie' bilist.

Simulatoren inkorporerer en virtuelle censur der vil gøre de sædvanlige indikationer, vil fortælle dine fejl og evaluere dit endelige resultat som en rigtig pågældende eksamen.

Med dette system, vil fremtiden chauffør lære både Grundlæggende håndtering af bilen (Bevægelse af rat, gearskifte, bremser brug eller intermitterende uundværlig) som regler trafik, både i byområder eller vej. For at gøre dette, det integrerer alle typer af signalering: 1.000 lodrette signaler, 60 trafiklys, hundredvis af vejskilte... Fordelen er, at alt dette du gør på den egentlige eksamen sti, så det er ikke noget fanget dig som en overraskelse.

For nu, kun det omfatter det område i Madrid undersøgelse, fordi det er den eneste i Spanien, der konsekvent gentog den samme rute (i de fleste byer i vores land rejser er mere tilfældig). Men som værktøjet allerede er oprettet, dens udviklere siger, at de er åbne for ansøgninger fra grupper af køreskoler i tilfælde af at de ønsker at bruge det til deres elever.

At have dette program på din computer, du bare nødt til at betale 30 euro, prisen på en enkelt laboratorium. Den software, du kan hente det i SimExam side og hvis du vil have en idé, du også give dig selv en demo fri. Den eneste ulempe er, at minimumskrav Programmet er noget krævende: du har brug for en pc Pentium IV 1,6 MHz video card 64 MB RAM.

Hvis du ønsker mere information om dette produkt, her forlader vi link. Du kan også oplyse at kalde 91 314 27 14 eller skrive en mail til [email protected]. Vi viser en video for at give dig en idé om, hvordan det virker.

Også, hvis du ønsker praksis teoriprøve, Her finder du, helt gratis, alle testkører: Todotest.com