Kjøpe andre hånden bil: 5 tips for ikke la deg lure

Kjøpe andre hånden bil: 5 tips for ikke la deg lure

Glitrende, tilsynelatende godt vedlikeholdt med et akseptabelt antall kilometer ... og mye billigere enn en ny bil! En brukt bil kan være en reell ørekyt hvis du ønsker å spare noen tusen euro og du ikke er samvittighetsfull verb Brand achiever. Du har hørt mange ganger, "siden du får bilforretning dør, begynner du å tape penger." Med dette som bakgrunn, hvordan attraktivt ikke skal kjøpe en brukt?

Det er crux av saken: du du kjenner og selger også, og litt om bilen din ønsker å få så mye penger som mulig, det vil maquear alt jeg kan for å få deg til å falle i kjærlighet ved første blikk. Så langt, ingen treff, Den kommer men når driften makeup skjule noen kosmetisk kirurgi og ikke forvente det.

så, Vårt råd er at du åpner øynene og ta hensyn til fem små detaljer før endelig bestemmer på annenhånds kjøretøy som han har fascinert deg.

1.Comprueba antall kilometerteller

Alle kilometer er mulig ledsaget av en sammenhengende forklaringer og noen ganger også de er nødvendige, fordi hvis du har forsøkt å tro at bilen du drømmer om, å ha et tiår har bare reist 50.000 kilometer, uansett hvor mye det umulig å klart vil virke ekte som livet selv.

Advarsler til side, Det er best å unngå sentimentalitet og troshandlinger ved å gå til Provincial Traffic Department for å stille et enkelt notat i General Register of Kjøretøy: Dokumentet gjenspeiler antall kilometer de hadde bilen da det skjedde sist ITV og bare koster 8.30 euro.

2.Solicita alle mulige papirer som bevis vedlikehold av bil

Bills workshops har et dobbelt formål: på den ene siden, er de verdt å vite hvordan de bryr kjøretøyet hvis eieren har fulgt vedlikehold på hva som har gått sentre, som deler har endret ... .- og for det andre, for å se om bilen har hatt noen alvorlige feil og hvordan det ble løst.

Et annet pluss er at disse dokumentene ofte registreres kjørelengde på bilen, dermed også de vil tjene til å sammenligne de første dataene.

3.Comprueba antall kjøretøyrammen

Bilen chassisnummer ikke samsvarer med denne dokumentasjonen -ficha teknisk og tillatelse circulation- eller setter pris på at har blitt håndtert, er store ord, men det er ikke mer enn kaste en titt under panseret. Hvis de verste mistanker blir bekreftet, møter vi en overtredelse av forfalskning som kunne dekke tyveri av kjøretøyet håndtering.

4. Den kontrakt for salg, må

Hva gode vibber går er flott, men å kjøpe en bil kan ikke stole på noen, så Det er den beste tingen utskrift av kommersiell drift. Spør selger en kontrakt for salg, som skal inneholde alle data på harddisken, inkludert kilometer.

5.Si mistanke, klage

Er du ikke en god følelse om selger? Tror du det kan være en svindel? Gå til Guardia Civil og sender en klage: det er den eneste måten å møte og stoppe en mulig forbrytelse av bedrageri.

Du kan også være interessert

Hvordan kjøp og salg av en brukt bil for å betale skatt?

Topp ti tips for å kjøpe en brukt bil

Kjøpe brukt bil leasing og omsorgstjenester!