A-55 i Pontevedra muligvis vejen med den højeste koncentration af radarer

A-55 i Pontevedra muligvis vejen med den højeste koncentration af radarer

mere 'usynlig' mobile radarer eller også kendt som 'Wall-E', for sin lighed med det robot, at styre flyvningen af ​​den A-55 forbinder byerne pontevedresas Pontevedra Porrino. Som registreret af den lokale web www.atlantico.net i løbet af de sidste dage af agenter Civil Guard Trafik De har placeret nummer 'usynlig' mobile radarer på denne vejstrækning ellercho kilometer som sammen med den eksisterende faste, er de blevet talt til i alt otte cinemometers.

med otte radarer til at styre en strækning af otte kilometer, sandsynligvis A-55 Det bliver i disse dage i den vejstrækning i Spanien med den højeste koncentration af radarer.

disse 'usynlig' mobile radarer De bruger sofistikeret Laser hastighedsmåling systemet selv undslipper forbudte detektorsystemer. Atlántico.net forklarer også, at mindst en af ​​disse enheder 'Wall-E' har været i flere punkter i otte kilometer strækning perfekt 'camoufleret' mod bilister og utilgængeligt for detektorerne.

disse styreindretninger 'usynlig' hastighed de vil positionere ved at flytte punkterne med den højeste koncentration af ulykker både hovedveje som biveje.