Elbiler mere autonomi tid

Hvad er elbiler med mere autonomi markedet?Hvad er elbiler med mere autonomi markedet?Hvad er elbiler med mere autonomi markedet?Hvad er elbiler med mere autonomi markedet?

Hyundai siger autonomi er ikke den eneste faktor til at overveje, når man sammenligner et elektrisk køretøj, og med rette. Stadig, for nu, den afstand, du kan rejse på en enkelt opladning af batterierne i en elektrisk fortsat en vigtig kendsgerning, måske den vigtigste. Det er det første, at den brede offentlighed tænker på en elbil, og også den mest indflydelsesrige faktor i beslutningen om at købe en af ​​disse biler.

Vi har søgt de ti elbiler med mere autonomi end dem, der sælges i Spanien. Der er mange flere faktorer, vi anbefaler at overveje, før de køber en elektrisk, men autonomi er et godt udgangspunkt.

1. Tesla Model S 2017, 542 kilometer

Vil sammenligne dem med dem, der sammenligner dem, vil Tesla blive gennemført palme i form af autonomi. Enten mulighed, du vælger at tillade batterierne Model S nåede en enkelt opladning længere end nogen anden elektrisk køretøj (Med tilladelse af hans ældre bror, Model X, selvfølgelig), i det mindste i dag.

2. Tesla Model X 2017, 383-465 kilometer

Vi har ikke opført 60D versioner Model X og Model S, som ikke allerede er på markedet (I det første tilfælde) eller er ved at blive fjernet (i det andet tilfælde). Den gode ting for Tesla er, at ved at fjerne disse modeller mindre autonomi, øger deres fordel i forhold til konkurrenterne.

3. Renault Zoe, 400 km

Hit markedet i oktober sidste år, deres 400 km autonomi meddelte ifølge NEDC prøvecyklus (forventes at udgøre omkring 300 reelle kilometer) overstiger 160 kilometer til sin forgænger, som homologaba 240. Dette også uden en tøddel øget vægt eller størrelse af batterier, takket være det gode arbejde af LG Chem.

BMW i34. BMW i3, 300 km

Den første elektriske tyske firma for nylig modtaget en ny 33 kWh batteri, der gav ham en officiel rækkevidde på 300 km. En stigning, der er ikke eksklusivt til den nye i3: ejerne af den gamle model, som vil erstatte det nye batteri hvis de ønsker det.

5. Volkswagen e-Golf, 300 kilometer

Bundet til BMW i3 autonomi, er det også et resultat af forbedringer af den tidligere model. I dette tilfælde autonomi stiger 50 procent med et lithium-ion batteri med en kapacitet på 35,8 kWh -sammenlignet med 24,2 kWh-tidligere. Det har også forbedret sin Opladningstid, der kan nu udføres helt i seks timer slutter den til enhver stikkontakt. og i en halv time Du kan oplade batteriet op til 80 procent, hvis tilgængelig hurtig opladning.

6. Hyundai Ioniq 2017 280 km

280 kilometer er ikke den mest spektakulære for en elektrisk tal i 2017, men det er værd at bemærke et aspekt af Ioniq EV: 16 kWh pr 100 km. dette Det er det laveste tal i en ren elektrisk, og denne måleenhed vil blive stadig vigtigere med vedtagelsen af ​​årene. Efter alt, ingen bekymrer sig i dag autonomi forbrænding bil, ikke? Vi har optankning infrastruktur er nødvendig for vores biler ikke behøver at presse den maksimale indbetaling inden de kommer til en tankstation. Det nummer, vi interesserer os for, hvad angår brændstoføkonomi er liter pr 100 km. Og det er også hvad der vil ske med el: det faktum, at vi ender interessant er antallet af kilowatt-timer, du har brug for at rejse 100 km. Og her nu vinder Hyundai.

7. Nissan Leaf, 250 kilometer

Siden januar 2016 nye Nissan Leaf tilbud området 250 kilometer. Med en belastning på hans nye 30 kWh batteri, Det er i stand til at rejse 50 kilometer mere end før. Opdateringen har ikke været en stigning i størrelsen af ​​batteriet, selv om dens vægt: 21 kg præcis.

8. Citroen e-Mehari, 240 km

Mehari veteran returneret 48 år senere i elektrisk format. deres 240 km autonomi har tjent til myndighederne i øen Formentera (deres naturlige habitat) har købt en flåde af køretøjer til at transportere disse personligheder besøger øen. Men det er en bil mindre produktion Hans produktion volumen vil ikke overstige 1.000 enheder om året i hele Europa og er primært beregnet til leje flåder, hoteller, feriesteder, etc.

Kia Soul EV9. Kia Soul EV, 200 km

Lithium polymer lithium-ion batteri med en kapacitet på 27 kWh, give det en rækkevidde på mere end 200 km. Og for at optimere maksimal energi, bilen indeholder en skærm i midterkonsollen giver os tips til mere effektiv kørsel, endda planlægge de tidspunkter, hvor vi ønsker at oplade batterierne og genoplade nærmeste punkter.

10. Mercedes B 250E, 200 kilometer

Den elektriske version af Mercedes klasse B kan gå 200 kilometer på en enkelt opladning batteriet med et kapacitet på 28 kWh. Selv om dette interval efterlader dig i de sidste positioner for 'top 10', er det rimeligt at huske på, at denne bil opnår en ikke ubetydelig magt på 180 hk.

Du kan også være interesseret

Bommen af ​​billige kinesiske elbiler: deres nøgler

Hvad mærke er at sælge flere elbiler i Spanien?

SUV'er i fremtiden vil du elske: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...