Ti spørgsmål at stille, før de køber en brugt bil

Ti spørgsmål at stille, før de køber en brugt bil

Den første ting, du bør være klart, hvilken type køretøj har brug for, hvordan funktioner, hvad stat og hvad mængde du er villig til at betale for det. Når defineret disse indledende overvejelser, kan du vælge at købe bil til en privat fest eller en forhandler, men uanset hvem den sælger, vil de obligatoriske spørgsmål være omtrent den samme.

1. Hvor mange år, og hvor mange kilometer er bilen?
Det bedste tidspunkt at købe en bil er, når det har mellem to og fem år, og stadig ikke har overdreven kilometertal og generelle tilstand er acceptabel. så snart de kilometer, det årlige gennemsnit sædvanligvis et køretøj tages mellem 15.000 og 20.000. Med disse data, kan du lave en mere eller mindre justeret score, hvis tallet er for højt eller mistænkeligt lav idé.
Hvis du vælger at foretage købet på en forhandler, du skal vide, at ud over de biler, der er andre muligheder:
- preowned bil: Næsten altid komme fra flåder leasing, af virksomheder, af leje, etc. disse selskaber De erstatter dem med mindre end to år, så de har som regel få kilometer.
- High-end bil: De er mest luksuriøse og kraftfulde modeller af forskellige mærker. hans oprindelse i det sekundære marked er normalt import og indenlandske flåder og enkeltpersoner.
- Kilometer 0:forhandleren, af forskellige årsager, indskrevet disse køretøjer før du tager dem ud til salg og din kilometertal er meget lav.
- udøvende bil: De var anvendes af sælgere eller ledere af forhandlere, eller ledere i enhver virksomhed. normalt har de meget lidt tid og de kan indgå under navnet "preowned" eller "høje ende".

2. Hvilken tilstand er du i?
Dette er uden tvivl et af de vigtigste spørgsmål at stille, fordi den gode tilstand af et køretøj omfatter mange faktorer: Maling og, den dæk, driften af mekanik, den elektriske elementer og interiør, blandt andre.
Det udvendige er lettere at vurdere, men ikke forsømme at omhyggeligt gennemgå tilstand af arket, kontrol ingen buler ej heller er rusten; af maleri, opmærksom ikke kun til den mulige ridser, men Du har flager, kvarte eller hvis tonen er forskellig fra den oprindelige. Med hensyn til den dæk, den slidbane bør ikke bæres i overskydende -HA har en dybde på mere end 1,6 mm- og Gum behøver ikke at indsende nedskæringer eller deformation.
af elektriske elementer du bør tjekke at alle lysene arbejde korrekt, og ventilation, den klimaanlæg, den defogger, den el-ruder, etc,
Tjek den interiør og undersøger tilstanden af polstring, den plast, den belægninger... Den rat, gearskifte og kobling er elementer De kan hjælpe dig vide bruger der har haft bilen.
Med hensyn til driften af ​​mekanik, er det vigtigt at kende hvis køretøjet Det er blevet normalt holdes i garagen eller har "søvn" udendørs. logisk, tilstanden af ​​bilen vil ikke være den samme hvis du har haft til at udholde lave temperaturer og frost Vinter og hede sommer. Men for at være mere sikker på, at alt fungerer korrekt, anbefaler vi, at, medmindre du er en ekspert, acudas med en person, der er vidende på området at være ansvarlig for at kontrollere alt relateret til mekanik.

3. Har du haft en ulykke eller opdeling af betydning?
Nogle gange, Et blik på kroppen Bil, vi kan sige, om det er blevet repareret som følge af en ulykke, men nogle gange disse tegn er ikke synlige for det blotte øje, og, især når fejlen er af indenlandsk oprindelse, dette er næsten umuligt at opdage. Derfor skal vi Spørg sælgeren, -meget høfligt og taktfuldt, ja, det er ikke moleste- hvis bilen har haft nogen alvorlige problem at vi bør overveje. Selvfølgelig er der den mulighed, at lyve for os, men senere opdagede, at hvis der var en større sammenbrud og besluttede krav sælgeren kan ikke gemme sig bag ikke spørge.

4. Hvilken slags rute gjort?
Vi er interesseret i hvis forskydning Køretøjets sædvanlig De har været kort eller lang, hvis de for det meste har gjort ad vej eller by og hvis køretøjet har været sidder fast i trafikpropper meget ofte. I de korte ture eller by vi arbejde hårdere motoren og følgelig kan forringes hurtigere. men også lider bremser, ændre starteren og dæk, blandt andre.

5. Kan jeg prøve det?
Spørg, hvis du kan prøve det, og hvis sælgeren er ejeren, Lad mig tage ham først; så du kan få en idé om ledende type, der har Med bil: hvis motoren kræver en masse, hvis du foretager ændringer hurtigt, og hvis din kørsel, forsøger at skjule køretøj problemer. derefter, Sid bag rattet og en lille strålebane for har dine egne følelser.

- Papirarbejde og bureaukrati