Mitsubishi ASX: Historie tur til Merida (VIDEO)

Rute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i Mérida

350 km gå langt, og ikke bare for at lære hemmelighederne af en rute fra denne afstand, men også for at møde vores rejsekammerat, den Mitsubishi ASX. Ikke for lang rejse ... men nok til at gøre flere stop undervejs og nyde interessepunkter det kan tilbyde, som i vores tilfælde, A-5 og vores destination: Merida.

Det er i denne form for rute, hvor vi får mest muligt ud af de kvaliteter af vores Mitsubishi ASX. Vi har den 220 DI-D versionen og Kaiteki slut, den øverste ende japanske SUV i sin mekaniske variant turbodiesel fire cylinder 150 hk. Forbundet med en automatisk momentomformer sekstrins, dette har ASX AWD tilsluttes: En tryk på en knap, kan vi vælge, om du vil køre med forhjulstræk med 4x4 tilgængelig i visse situationer eller altid har momentum på alle fire hjul takket være center differentialespærren.

Mitsubishi ASX i Merida

I normale situationer, forhjulstræk Det er den bedste allierede for at flytte vej og få det bedste forbrug, som efter vores motorvej til Merida rute cruising ASX Mitsubishi Han rullede under 8 liter per 100 kilometer. For veje væk fra asfalten, firehjulstræk systemet, med sin blandede dæk, De optrådte meget effektiv og fantastisk trækkraft kapacitet, så få i stigende grad "befolket" SUV segmentet.

den Mitsubishi ASX Det er derfor, en af ​​de mest robuste og alsidige karakter mere indsatser blandt sine rivaler. Æstetisk det er blevet opdateret i år. Indvendigt er det viser sig at være en rummelig kabine med en komfortabel kørestilling og alligevel meget tæt ved hånden. I denne slut øverste ende har vi også opvarmede lædersæder har syv-tommer berøringsfølsom skærm, browser, fartpilot, bakkamera og teknologiske udvikling. den soltag, Det giver også mere lys til det indre; stammen, i mellemtiden, indspillet 460 liter i gennemsnit segmentet.

Mitsubishi ASX i Merida

Rute med Mitsubishi ASX: mod Merida

Kun få motortrafikveje tilbyder, i sådan en kompakt område, kulisser og monumenter så forskellige som vejen mellem Spanien og nabolandet, Portugal. i Merida vi forventede International Classical Theatre Festival, en af ​​de kulturelle begivenheder er markeret med rødt på kalenderen for Performing Arts af vores land.

Ruten til hovedstaden i Extremadura går langt: mange byer kronet med slotte og historiske monumenter lade sig set fra den samme vej. Maqueda, Talavera de la Reina, Torralba de Oropesa, Lagartera, Trujillo, Navalmoral de la Mata... Og så indtil vi når vores destination, en by emmer af historie. den Romersk fodaftryk i Emerita Augusta er det stadig den dag i dag, noget afspejles i steder som Forum, den romerske bro over Guadiana-floden, amfiteater, akvædukten, Teatro ...

Sidstnævnte var vært i alt otte skuespil, herunder "Caligula", "Seneca", "The Beautiful Helen" eller "Komedie af løgne" var i månederne juli og august. en årsmøde i en uovertruffen beliggenhed, tilpasset moderne tid uden at miste den historiske aura, giver søjlerne og strukturer scenen.

Teatro de Mérida

Du kan også være interesseret

Mitsubishi ASX: Rute til at surfe og musikfestival i Asturien (video)

Mitsubishi ASX: krydstogt til A Coruna (video)

Mitsubishi ASX: sportsånd i National Rally Championship (video)