Sommer bøder: kørsel shirtless, barfodet, i sandaler …

Sommer bøder: kørsel shirtless, barfodet, i sandaler ...

Det kom som den sommer og, for mange, ferien. Med dem, afslapning, lange vej ture, den varme, vi lever længe, ophold på stranden, korte afstande til lejligheden eller poolen ... kort sagt, hvad vi har drømt hele året. Derfor til en bøde ikke forbitre dig den meget velfortjent ferie, I dag har vi igen understrege en sædvanlige indsamling praksis på denne tid af året er genstand for straf... selv om de fleste af driverne er uvidende. Mange af disse skikke så indgroet er rigtigt, at blive betragtet som krænkelse, skal motiveres. Og nogle af dem endda er helt sikkert subjektive, afhængigt af den specifikke emne, du vil anvende en sanktion middel. men mange forekomme om sommeren og med loven i hånden, vil vi underrette dig, der kan være genstand for straf. Ikke så sige i september ikke advare dig før ...

Kørsel barfodet eller i flip flops

Hvem fører ikke til stranden eller poolen i flip flops? Selv vi kender mange bilister, der foretrækker gøre barfodet, fordi de finder det mindre ubehageligt. Nå, skal du vide, at det kan være genstand for straf. Specifikt 80 euro (40 hvis hurtig betaling). Selv om de ikke er klassificeret som sådan i Færdselsloven, DGT opfattelse, at artikel 17.1 ( "Chauffører skal til enhver tid være i stand til at kontrollere deres køretøjer ..."), og 18.1 ( "Føreren af ​​et køretøj skal opretholde deres egen bevægelsesfrihed) kan motivere sanktionen for at kunne blande sig i kontrol køretøj. Gå barfodet, flip flops eller hæle kan kvalificere sig til denne forbrydelse. Vi har bestemt ikke anbefale kørsel så godt.

Kørsel shirtless

En artikel i går Carriers Forum blev afsløret, og er absolut ukendt for de fleste bilister. Ifølge reglerne i DGT, kørsel uden trøje kunne være årsag til straf at være i stand til at blive forårsage forbrænding eller hudafskrabninger i tilfælde af en ulykke i forbindelse med udførelsen af sikkerhedssele eller en airbag. Straffen i sådanne tilfælde skal begrundes og argumenteres risiko, men kunne endda være genstand for straf, hvis enmennesker anser ubehageligt kørsel gennem kontakt med sædet, underminere evne bevægelser allerede er nævnt i tidligere artikler: det samme at gå barfodet eller i flip flops. Det kunne også være grund også sanktionere, hvis agenten mener, at Du kan nå distrahere de andre køretøjer og øge risikoen for ulykker. Vi forestiller os, at især i tilfælde af kvindelige bilister. Sanktionen det. I princippet 80 euro.

Spise eller drikke bag rattet

Vi skal på ferie, og i mange tilfælde lange pendler i bil. Det er mest almindeligt køligt, drikke, spise noget til bedre at kunne klare rejsen... Men du skal vide, at det kan være underlagt straf. En simpel sandwich eller drikkevandet er også praksis, der er grupperet i forpligtelse chauffør bevare deres egen bevægelsesfrihed, den nødvendige synsfelt og permanent opmærksomhed på kørslen, for at sikre deres egen sikkerhed, at andre personer i køretøjet og for andre trafikanter. De er distraktioner og kan straffes med bøde mild op til 100 euro, uden fradrag af point.

Cirkulær med arm eller albue ud af vinduet

I varmt vejr, du åbne vinduet og få denne vane som spansk: trække armen ud af vinduet og støtte inden for rammerne. Denne sanktion er måske bedst kendt, men skal huske det. Og det kan være meget dyrt: især, en anden 80 euro.

Trække en cigaret ud af vinduet

Med denne sanktion, kan vi ikke være mere enig ... især på et tidspunkt af året, hvor det er potentiel årsag til brand. Men det er rigtigt, at mange bilister kan blive standardpraksis uden at være opmærksomme på de risici. Hvorfor vi husker. Nu, er mere almindelig ud af det åbne vindue, det er også mere almindeligt at droppe cigaretten ud. I dette tilfælde siger loven "smide spor eller genstande i nærheden, som kan forårsage brand, trafikulykker eller hindre den frie bevægelighed" Det er forbudt. Og bøden du er, her og ja,4 point og 200 euro.

Må ikke bære kørekort

Det er også almindeligt om sommeren end i de små ture til stranden eller poolen, gå til det væsentlige. Badetøj, håndklæde, mobil ... og lidt andet. Må ikke forsømme. Hvis en agent beder os tilladelse til at køre bil og ikke fremførsel, selv om vi har det i orden, Vi pålægge en bøde på 10 euro. Bør tage, men jeg har ikke rigtigt fornyet, straffen og op til 200 euro. Meget opmærksomme.

Flyder med snavset registrering

Du går til stranden eller bjergene, får du en lille sand eller jord, og du mister din. den registrering af din bil bare beskidt. Nå opmærksomhed, fordi det kan også være genstand for straf. Hvis du ser en officer i den borgerlige Guard eller den kompetente myndighed svarende trafik, har du mange chancer for at blive idømt en bøde en bøde på 200 euro. Det er det, der giver den § 4 i artikel 65 i lov om trafiksikkerhed.

Du kan også være interesseret i:

De mest absurde bøder: Wrist Bus-VAO og andre historier

10 dumme bøder, der koster dig penge

Bøder falder i valgkampen