Mitsubishi ASX: History tur til Merida (VIDEO)

Rute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i Mérida

350km gå langt, og ikke bare for å lære hemmelighetene til en rute fra denne avstanden, men også for å møte våre reisefølge, den Mitsubishi ASX. Ikke altfor lang reise ... men nok til å gjøre flere stopp underveis og nyte Severdigheter den kan tilby, som i vårt tilfelle, A-5 og vår destinasjon: Merida.

Det er i denne typen rute der vi får mest mulig ut av kvalitetene i vår Mitsubishi ASX. Vi har 220 DI-D versjon og Kaiteki ferdig, den top end japansk SUV i den mekaniske variant turbodieselmotor firesylindret 150 hk. Assosiert med en automatisk momentomformer sekstrinns, har denne ASX AWD koblesEn trykke på en knapp, kan vi velge om du vil kjøre med forhjulsdrift med 4x4 tilgjengelig i enkelte situasjoner eller alltid ha fart på alle fire hjul, takket være sentrum differensialsperre.

Mitsubishi ASX i Merida

I normale situasjoner, forhjulsdriften Det er den beste allierte til å flytte veien, og få det beste forbruket, som i vår motorveien til Merida ruten cruising ASX Mitsubishi Han rullet under 8 liter per 100 kilometer. For veier bort fra asfalten, firehjulsdrift systemet, med sin ulik dekk, De virket veldig effektiv og fantastisk trekkraft evne, så få i den stadig mer "befolket" SUV-segmentet.

den Mitsubishi ASX Det er derfor en av de mest robuste og allsidige karakter mer spill blant sine rivaler. Estetisk den har blitt oppdatert i år. Innvendig er det vist seg å være en romslig hytte med en komfortabel kjørestilling og likevel svært nær. I dette ferdig øverste enden har vi også oppvarmede skinnseter har syv-tommers berøringsskjerm, nettleser, cruise control, ryggekamera og den teknologiske utviklingen. den soltak, Den gir også mer lys til det indre; stammen, i mellomtiden, innspilt 460 liter i segmentet gjennomsnitt.

Mitsubishi ASX i Merida

Rute med Mitsubishi ASX: mot Merida

Få veier tilby, i en så kompakt område, natur og monumenter så variert som veien mellom Spania og nabolandet Portugal. i Merida vi forventet International Classical Teaterfestival, en av de kulturelle begivenheter markert med rødt på kalenderen for Performing Arts i vårt land.

Ruten til hovedstaden i Extremadura går langt: mange byer kronet av slott og historiske monumenter la seg bli sett fra den samme veien. Maqueda, Talavera de la Reina, Torralba de Oropesa, Lagartera, Trujillo, Navalmoral de la Mata... Og så til vi når våre mål, en by full av historie. den Roman fotavtrykk i Emerita Augusta er det fortsatt den dag i dag, noe som reflekteres i steder som Forum, den romerske broen over elven Guadiana, amfiteateret, akvedukten, Teatro ...

Sistnevnte vert totalt åtte stykker, blant annet "Caligula", "Seneca", "The Beautiful Helen" eller "Comedy of lies" var i månedene juli og august. en årsmøte i unike omgivelser, tilpasset moderne tid uten å miste den historiske aura som gir kolonnene og strukturer av scenen.

Teatro de Mérida

Du kan også være interessert

Mitsubishi ASX: Route å surfe og musikkfestival i Asturias (video)

Mitsubishi ASX: cruise til A Coruna (video)

Mitsubishi ASX: sportsånd i National Rally Championship (video)