De otte tips til sikker kørsel på sne

De otte tips til sikker kørsel på sne

Kørsel på alle overflader kræver en færdighed sæt, og når vejen kan have grus, være våd, sne eller iskapper. Derfor, for at lære de grundlæggende tricks på Kørsel i sne Vi deltog et af kurserne udbydes Audi.

Direktøren for Køreskole og sikkerhed Audi, Nacho Pérez, var vores instruktør. Dette er de otte grundlæggende tricks til at køre sikkert på sne.

grundlæggende første trinrigtige dækvinterJa, der er kompatibel tilsluttet bære ESPDe er ikke vinterstrygerefrakoble ESPoverophedning af bremserneudsigtvisuel forhånd3. Skånsom styring

Undgå enhver pludselig manøvre (Hard bremsning, hård acceleration, overdreven styrevinkel, etc). Den jævnt køre direkte påvirker Ride kvalitet.

4. Curbing

Den bedste praksis, hvis vi er nødt til at sætte farten ned, er at bruge egen motor at stoppe bilen. Hvis vi er nødt til at træde på bremse, altid gøre det hjul lige. Hvis vi stopper med hjulene styrede alt, hvad vi gør, vi er miste endnu mere kontrol over situationen.

5. sving

Hvornår sving, dreje mere end nogensinde, fordi hjulet. Overdreven rotation vinkel på hjulet straks udløser starten af ​​understyring, dvs. bilen begynder at skride fremad. I det øjeblik, drej lavere rattet hjælper bilen dreje mere.

acceleratordelikatesselidt dreje rattet, ESP gør resten