Motorpress 2017 priser: de bedste biler i året

MPIB Præmier: Vindere biler og de bedste billederMPIB Præmier: Vindere biler og de bedste billederMPIB Præmier: Vindere biler og de bedste billederMPIB Præmier: Vindere biler og de bedste billeder

I går ved en galla afholdt på Santiago Bernabeu, blev leveret som hvert år på denne tid af Bedste Biler awards 2017, hvor vores læsere Leder Motorpress iberiske vælge deres foretrukne biler markedet i hver kategori. Vi vil fortælle dig i realtid, og i denne artikel kan du møde alle vinderne.

En kendt til alle vindere ved afstemning af vores læsere en gang, nu fortæller vi dig også, hvad har været biler udvalgte år, denne gang af testen holdet og Det Tekniske Center for hver af de overskrifter Motor Motorpress vores redaktionelle Ibérica: Highway, bil, Actual bil, Railcar og Autopista.es. Er de bedste modeller, der er gået gennem vores hænder i det forløbne år.

Highway pris for den bedste model af den midterste og øvre segment: Ateca Seat

Ateca SeatEn væsentlig frigivelse i medierne segmenter? Nu kan du ikke forstå dette i dag uden SUV kategori. Blandt dem En model som Ateca Seat som han ikke har lagt skjul sejr. Denne nye SUV skiller sig ud primært i sektioner, så vitale og vigtige i en bil som funktionalitet, rummelighed, dynamisk adfærd og teknologi multimedier. Det er begyndt at lykkes i salget og ledsager alle med et stramt design og udførelse.

Vores test på Ateca Seat

Motorvogn prisen for bedste nationale og Car of the Year: Citroen C3

Citroen C3Motorvogn magasin valgt som den bedste lille bil af året til Citroen C3, en af ​​finalisterne og kandidater Ud over at vinde den prestigefyldte Årets bil i Europa 2017. Det sker ved at tilvejebringe en frisk segment af nytte luft, dens roman design, rummelighed, rullende hans berøring, personalisering, rækkevidde og aktiv sikkerhed ... plus stor tilslutning og teknologi. Citroen C3 er kommet hårdt og nu indtager andenpladsen blandt de førende i bedste biler 2017 i sit segment.

Vores test af Citroen C3

Aktuel pris for bedste kompakt bil: Audi Q2

Audi Q2med den Audi Q2, Tysk firma landede i et segment, hvor der stadig var ingen præmie bil. Og med et batteri af at køre hjælpemidler hidtil uden fortilfælde i kategorien. Dens brede vifte af motorer spænder fra 116-190 hk, alle med mulighed for at udstyre S-Tronic dobbelt kobling og syv relationer, er en anden af ​​de grunde, der gør ham fortjent til denne pris.

Vores test af Audi Q2

Automobile prisen for bedste sports model: BMW M2

BMW M2den BMW M2 afspejler den oprindelige ånd af det første M ... og hvorfor, blandt mange andre kvaliteter, modtager prisen for Bedste Sports Car of the Year. den M2 transmitterer sporty takket være et chassis så adræt som let at kontrollere, med et vægtindhold og en stærk motor. Men også uden den ubehagelige overfyldte par af hans ældre brødre. Og med meget gode resultater, kan det siges, at M2 er den bedste M af området og en af ​​de bedste og historie.

Vores test BMW M2

Autopista.es prisen for bedste nyskabelse: Peugeot i-Cockpit 3008

Peugeot i-Cockpit 3008Endelig i Autopista.es vi ikke belønne en bestemt bil, men frem for alt en nyskabelse ... men selvfølgelig er ofte rigget til en eller flere modeller af et brand. Ved denne lejlighed mener vi, at Peugeot revolutioneret kørestilling fire år siden med instrumentering placeret på øverste niveau i forhold til rattet, og dette reducerede dens størrelse. Nu brandet perfektionerer sit løve ved navn i-Cockpit i sin nybegynder 3008 og flader hjulet i toppen, således at stadig mere synlige det digitale instrument 12 inches. Alt pakket ind godt en spektakulær design som det forårsager en sensation blandt kritikere og publikum.

Vores test af Peugeot 3008

Kundeoplevelsen Award: Toyota

Toyota kundeoplevelsen AwardEndelig vi lukker med en prisbelønnet undtagelse som følge af vores sidste Kundeoplevelsen Undersøgelse. Få den bedste følelsesmæssig forbindelse mellem brandet og kunden, baseret på erfaringer i alle faser af kundens rejse er målet for Customer Experience. I sin anden udgave, denne enestående studie i Spanien på kundeoplevelsen i bilindustrien, der udføres af Motorpress og Buljan&Partnere og baseret på det metriske NPS (Net Promoter Score), som måler sandsynligheden for anbefaling (i dette tilfælde af varemærker og officielle forhandlere), har han givet som vinderen Toyota.

Alle oplysninger Toyota

Du kan også være interesseret i:

Officiel hjemmeside: Bedste Biler

Bedst af de bedste biler Awards 2017 i billeder

De vindende biler i bedste biler 2016