Mazda RX-8 brugte: fra 6.000 euro mindre!

Hvad er prisen for en Mazda RX-8 lejlighed?Hvad er prisen for en Mazda RX-8 lejlighed?Hvad er prisen for en Mazda RX-8 lejlighed?Hvad er prisen for en Mazda RX-8 lejlighed?

den RX-8 Mazda er en sport langt mindre original. Det har fire pladser og et bageste døre, der åbner i modsat retning af marts, uden at glemme at det er animeret af en ejendommelig to-rotor Wankel motor og 231 hk.

I 2003 begyndte han produktionen af ​​den oprindelige Mazda RX-8, en sport, der overraskede alle ved sin oprindelige design, den fire pladser Han tilbyder sin interiør og frem for alt ved tilvejebringelse af bagdøre er De åbner i den modsatte retning af den normale, hvad han tvunget til at undvære den centrale søjle.

den Mazda RX-8 Det var derfor en sports temmelig praktisk og anvendelig takket være bagsæder temmelig udholdelig og en bagagerum som det var usædvanligt bred for denne type bil.

Mazda RX-8 anvendtden Wankel motor den Mazda RX-8 også det henledte opmærksomheden, men det var på ingen måde en nyhed blandt de sportslige japanske mærke førende producerer biler med denne teknologi siden 1968. Den Mazda RX-8 erstatte RX-7, men i modsætning til sidstnævnte, den roterende motor havde ingen kompressoren.

den Mazda RX-8 ridning to turbiner af 654 cm3 og det tilbydes i versioner af 191 og 231 hk, hvor sidstnævnte er den eneste, der nåede det spanske marked. For gearkasser tilbydes sekstrins manuel eller automatisk fire, Det er den første, som stod de fleste af enhederne, der kom til vores land. Vinder også det optrådte en automatisk gearkasse med seks gear og kamme på rattet. Seriel ridning begrænset differential slip begrænset slip også og ESP elektronisk traction control både frakobles.

den Mazda RX-8 De blev solgt lige over 192.000 enheder på verdensplan. I vores land, kun 1000 og efter 2009, hvor det lykkedes ham at placere kun 25 biler, produktion ophørte næsten to år inden udgangen af ​​produktionen. Den stadig mere restriktive forureningsbekæmpende standarder og især Euro 5 underskrev sin dødsdom, som Wankel motor var ude af stand til at opfylde. Men, og som allerede meddelt, Mazda ikke kaste håndklædet i ringen og fortsætter med at arbejde i fremtiden Wankel-motor, der kunne se lyset på mellemlang sigt.

Det skal bemærkes, at den Wankel motor tilbud mange fordele med hensyn til Otto cyklus. Det er meget mere kompakt og let, funktioner færre bevægelige dele, hans drift er meget glat og afbalanceret, Det gør det muligt rotationsordninger meget højere og i teorien er det meget mere pålidelig og let at vedligeholde. Tværtimod, det har en højere brændstofforbrug og tilbringer nok olie.

Mazda RX8 er en sports klassisk mekanisk konfiguration rapportering mange tilfredsstillelse til chaufføren. Det er meget let, lige over 1.300 kg og takket være en aftale, omkring 50% kommer tog, tilbyder en meget god opførsel og meget progressiv grænsen. Motoren er ikke specielt kendt for drejningsmoment tal, der tilbydes, men ved den lethed, hvormed høje afkast til at arbejde; tændingen snit er placeret på 9.300 omdr./min.

Mazda RX-8 anvendtMazda RX-8 priser i det sekundære marked

Mazda RX-8 er en bil, der kan findes meget konkurrencedygtige priser på markedet for brugte produkter. For mindre end 6.000 € kan købe en RX-8 i tilsyneladende god stand, mens de nyeste produktionsmetoder biler og færre kilometer piner € 15.000 gnide. der masser at vælge fra og nysgerrigt det påfaldende, at de fleste af enhederne, der tilbydes har ikke for mange kilometer rute. Det skal bemærkes, at dette er et indfald, en anden eller tredje bil i de fleste tilfælde har deres ejere omhyggeligt bevaret.

den Mazda RX-8 dette er meget pålidelig og ikke for dyrt at vedligeholde. Det skal dog bemærkes, at brændstofforbruget er lidt høj, og det gør den olie, som ikke bør skræmme dig, fordi det er uløseligt forbundet med disse motorer. De vigtigste fejl er netop ikke overvåge olieforbruget, hvilket kan forårsage alvorlige skader. Hvis motoren er beskadiget på grund af manglende smøring eller overdreven kilometertal, er det bedst at erstatte den med en ny, drift af omkring € 6.000 ved den officielle forhandler.

Du kan også være interesseret

- For at teste den fornyede Mazda 6

- Mazda MX-5 RF, kan du allerede købe de mest eksklusive Miata

- Mazda RX-9: Ny sportsvogn med roterende motor i 2020?