Kalenderen av biler og SUV Hyundai og Kia nytt i 2017

Hyundai og Kia: sine nye biler av 2017 i bilderHyundai og Kia: sine nye biler av 2017 i bilderHyundai og Kia: sine nye biler av 2017 i bilderHyundai og Kia: sine nye biler av 2017 i bilder

veldig interessant og intens år Hyundai Kia gruppe for 2017 med lanseringen av nye biler og SUV som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til en rekke drivere. Slik at du ikke går glipp av detaljer, forteller vi nøyaktig tid hvor markedet vil bli lansert hver av disse modellene (noen av dem, bare satt på salg eller solgt sammen svært kort tid).

Hyundai i30 (nå i salg)

den 2017 Hyundai sparket av med lanseringen av den nye generasjonen i30, hans representant i C kompakt segment. I tillegg til design endringer, de viktigste av denne nye leveransen i30 vi finner et teknisk nivå, endringer i chassiset, ny sikkerhetssystemer og visuelle og virkelige materialer og utførelser brukes inne forbedring. Er vi før en nye anti-Golf? Tid til annen.

Hyundai elektrisk IoniqHyundai elektrisk Ioniq (nå i salg)

For noen dager siden, Autopista.es du kunne ha førstehånds erfaring ombord vår elektrisk Ioniq Hyundai, den andre av de versjonene som har forberedt Hyundai for denne modellen. De likte å bruke og kjørekomfort, autonomi 280 kilometer og flere interessante elementer av utstyr er bare noen av høydepunktene i denne hundre prosent elektrisk bil.

Hyundai Genesis Diesel (fjær)

Range Hyundai Genesis G90 Det forbereder ankomsten av en nye dieselmotoren. Denne motoren er den samme som på den tiden hadde premiere på Santa Fe SUV og Grand Santa Fe, i dette tilfellet, en blokk 2.2 CRDI 200 HP koplet til en åtte-trinns automatgirkasse.

Hyundai Ioniq PHEV (juni)

i sommer, vil komme Ionic Hyundai PHEV, den plug-in hybridversjon av denne modellen. Denne tredje variant av Ioniq kunngjør autonomi omtrent 50 km i hundre prosent elektrisk modus.

Kona Hyundai SUVHyundai Kona (september)

den ny liten SUV eller urban Hyundai, den Kona, Det vil bli utgitt i september i anledning feiringen av International Motor Show Tyskland. Ifølge de første rapportene, vil det bli solgt i markedet til tidlig 2018. Mer informasjon Hyundai Kona.

Hyundai i30 N (November)

I slutten av november, Hyundai Det vil bli utgitt i segmentet GTi kompakt, forventet i30 N. gjør din identitet? en bensin-motor 2.0-liters svært 260 hk, I tillegg til egne detaljer om en ytelse bil som suspensjoner med spesifikk timing, overdimensjonerte bremser og differensialsperre, blant andre elementer. Mer informasjon Hyundai i30 N.

Kia Rio (nå i salg)

Allerede i salg den nye generasjonen Kia Rio verktøy. I sin rekke av 84 bensinmotorer og dieselmotorer CRDi 100 hk og 77 hk og 90 de er inkludert. En av de vesentlige innovasjoner er tilsetningen av sportslig overflate GT-tjeneste er tilgjengelig med 1,0 T-GDI motor 120 hk og 90 hk Diesel. Mer informasjon Kia Rio.

Kia Picanto 2017Kia Picanto (nå i salg)

med en lengde på 3,59 meter, Det er allerede i salg Nye Kia Picanto, en urban bil segmentet A med de estetiske gener av de nyeste utgivelsene av Kia. Blant de store nyvinninger, tilgjengelighet på slutten av året 1.0 tre-sylindret bensinmotor T-GDI 100 hk, en versjon som vil bli Picanto mektigste i historien. Kia Picanto informasjon.

Kia Optima Sportswagon PHEV (mai)

den hybridversjon plugg PHEV delene familial variant Sportswagon Kia Optima. I alt kunngjør det en bagasjerom med en kapasitet 552 liter utvides til 1686 liter hvis lute bakseter.

Kia Niro PHEV (juni)

Utvalget av Kia Niro i vårt land vil bli fullført Måned juni med ankomst av hybridversjon plugg PHEV. Denne nye varianten kan koblet til en 220 volt husholdning stikkontakt for å lade batteriene. I motsetning til den hybride Niro, denne Niro PHEV vil øke autonomi kilometer i elektrisk modus hundre prosent.

Kia Stonic (November)

som Hyundai med ny SUV Kona, Kia Det vil også selge en ny modell som vil konkurrere med sine rivaler Liten eller urban SUV (Mot Renault Captur, Peugeot 2008 Nissan Juke ...). Denne nye bil Kia Det vil bli kalt Stonic og lover å overraske fra et estetisk synspunkt. Kia Stonic informasjon.

Kia StingerStinger Kia (November)

den Kia Stinger er sedan med den sørkoreanske merkevare ønsker å hoppe fremover og konkurrere med salonger premium-segmentet. Innenfor sin mekaniske rekkevidde, Diesel 200 hk versjon Det vil være svært interessant og attraktiv for folk på jakt etter et alternativ til mer tradisjonelle eksklusive modeller. Mer informasjon Kia Stinger.

Sorento 2018 (enden 2017)

den stor SUV av Kia, Sorento, ansikt slutten av året med en interessant oppdatering. Estetisk, ventes få endringer, men ikke i punktene sikkerhet og tilkobling.

Du kan også være interessert

- En Hyundai Santa Fe, den første bilen til å krysse Antarktis (bilder)

- Hyundai Tucson, en morsom måte å se denne SUV selger (video)

- Kia Sportage, Peugeot 3008 og Renault Kadjar, hva SUV er bedre?

- Kia Niro vs Toyota C-HR: Hva er den beste hybrid SUV? vi prøvde