Toyota FR-S Concept Racing, aggressivt eksotisk smak

Toyota FR-S Concept Racing, dine beste bilderToyota FR-S Concept Racing, dine beste bilderToyota FR-S Concept Racing, dine beste bilderToyota FR-S Concept Racing, dine beste bilder

den nye Toyota FR-S Concept Racing Det kan betraktes som prototypen, og også racing-versjon av den nye Toyota S-FR som det ble presentert for noen uker siden på Tokyo Motor Show 2015.

Premieren på Toyota FR-S Concept Racing vil finne sted i neste Tokyo Auto Salon 2016 å bli holdt fra andre halvdel av januar av hendelsene tuning og verden tilpassing Hoved i Asia (fans av denne fascinerende lille verden vurdere Tokyo Auto Salon som en av verdens referanse sitater, av SEMA Show i Las Vegas og Essen Motor Show).

En av offiserene preparers Toyota og også spesialist i konkurransen, Toyota Gazoo Racing, er skaperen av denne lille dyret ved navn Toyota FR-S Concept Racing. Den utvendige designen er nedfelt i mange aerodynamiske super aggressive utseende er en av de keynotes i den nye. den plast forsterket med karbonfiber (CFRP) Det er til stede i mange kroppsfeltene, såvel som andre pneumatiske funksjoner som sideskjørt og store bakre vinge. Med tilstedeværelse av dette materialet, og fjerning av andre elementer, indikerer den første informasjon som dens egen vekt ikke vil overstige 1.000 kg.

den lengde den Toyota FR-S Concept Racing Den er noe høyere i forhold til bilen produksjon, Toyota S-FR (4,10 m versus 3,99 m). Bredden har også økt fra 1,69 m til 1,73 m, mens høyden er redusert 1,32 til 1,27 m.

En mekanisk og teknisk nivå, for øyeblikket offisielle data er ukjent Toyota FR-S Concept Racing Gazoo Racing. forhåpentligvis noen suspensjoner variabel demping kontroll og en ekstremt sportslig idiot, og forskjellige endringer i retning og motoren elektroniske styreenhet.