Prototyper mest spektakulære biler, der aldrig har set lyset

Prototyper mest spektakulære biler, der aldrig har set lysetPrototyper mest spektakulære biler, der aldrig har set lysetPrototyper mest spektakulære biler, der aldrig har set lysetPrototyper mest spektakulære biler, der aldrig har set lyset

BMW GINA Visionary ModelBMW GINA Light Visionary Model

Bare seks år siden, BMW Vi var overraskede med præsentation af GINA Light Visionary Model, en spektakulær prototype, også tjent til at fejre genåbningen af ​​BMW Museum i München i september 2008. Gina Det er en forkortelse for det tyske udtrykket 'Geometrie und FUNKTIONEN i N-facher Ausprägung' (Geometri og funktioner i n'te vejvisning). hans karrosseri havde en særlige belægning tekstil tilpasses, fleksibel og manipulerbare indrettet på en netstruktur aluminium og flere andre forstærkninger kulfiber. Mere om BMW Gina Light Visionary Model.

Cadillac SixteenCadillac Sixteen

i 2003, Cadillac præsenterede en imponerende og enorme luksus sedan mere end 5,67 m længde ved navn Seksten, med henvisning til klassisk Cadillac V16 1930. I tilfælde af Seksten koncept, Overrask din motor 13,6 liter forskydning, V16, 32 ventiler og over 1.000 hk magt. Hundrede procent amerikanske, uden tvivl, som denne 'besættelse med store'.

Ford GT90Ford GT90

i 1995, den Detroit Motor Show Det var præsentationen af ​​prototypen ramme Ford GT90, en bil, der blev annonceret en stratosfærisk resultater siden sikret, at kunne nå 378 km / t takket være en imponerende mekanik 6,0 V12 med fire turboladere Garret der slynget op til 730 hk. Anses af mange som den 'åndelige efterfølger' af den ikoniske GT40, at GT90 Ford var den første åbningen af Nyt Edge designlinje, ud over at have den egen tekniske grundlag af de bedste sports-historie, med aluminium monocoque karrosseridele kulfiber.

Ford InterceptorFord Interceptor

den Ford Interceptor protototipo er en relativ og nyere udseende ved at gøre sin officielle debut på Detroit Motor Show 2007. Den ovale præsenterede det som en moderne fortolkning af, hvad der kunne være fremtidens biler muskel, men ja, med en spektakulær fire-dørs krop med mange retro farvestoffer og betydelig størrelse (5,12 m lang og 1,94 m bred). Motoren var en 5,0 V8 monteret Cammer stand til at udføre mere end 600 hk.

Ghia GildaGhia Gilda

den Ghia Gilda Streamline X Coupé Det er resultatet af en særlig rækkefølge af Chrysler Italiensk selskab krop Ghia. For at opleve nye teknologier og nye aerodynamiske former, som er født i 1955 den Ghia Gilda, en prototype, der indarbejdet en gasturbine, en teknologi, der allerede ansat biler af den æra som Fiat Turbine. På det tidspunkt, den skuespillerinde Rita Hayworth premiere den Gilda film. Parallellen mellem Hayworth og Ghia Gilda hvad vi skal se på de snoede og attraktive former, der så både skuespillerinden og konceptet ('Atomic Vedette' Det var en af ​​de mange øgenavne, der modtog Rita Hayworth).

Holden HurricaneHolden Hurricane

den Holden Hurricane Det var en prototype sporty to-sæders indsendt i 1969 og betragtes som en af ​​de mest avancerede af sin tid. Det blev brugt som en testbænk til at eksperimentere i æstetiske, aerodynamiske og teknologiske spørgsmål. Havde en futuristisk og sporty glasfiber krop hvor den blev opdelt i tre dele: cockpit cover (rum) motor og resten af ​​kroppen. For at få adgang inde i kabinen er helt oppe fremad gennem en elektrohydraulisk mekanisme. Tro mod sport ren stamme, der inkorporerer en motor-bageste midterposition på 4,2 liter og otte cylinder V opnåelse 262 hk. hans udstyr Det var banebrydende for sin tid, med fuldt elektronisk instrumentering, klimaanlæg med automatisk klimaanlæg, bakkamera og helt unik magnetisk browser.

Jaguar C-X75Jaguar C-X75

den Paris Motor Show 2010 Han deltog i premieren i stil med Jaguar C-X75, en sports hundred procent elektrisk med i alt fire elmotorer (En pr hjul) på 195 hk hver. For at genoplade din Lithium-ion-batterier Det bruger et nyt system, der består af to gas mikroturbiner roterer med 80.000 omdrejninger i minuttet som de er genoplades under drift, når give Jaguar C-X75 af teoretisk rækkevidde på 900 km (Selvom i 100% elektrisk tilstand, er det reduceret til 110 km). Disse mikroturbiner samt at genoplade batterierne, kan bruges til at give ekstra strøm til elektriske motorer. Mere om Jaguar C-X75

Mazda Furai ConceptMazda Furai Concept

For at fejre 40-års jubilæum hans første roterende motor, Mazda Han præsenterede i Detroit Motor Show 2008 den spektakulære koncept Furai. Baseret på en racerbil af Amerikanske Le Mans Serie, inkorporerer en motor på 450 hk tre rotorer, der kunne tilføres som brændsel E100 ethanol. Mere om Mazda Furai Concept.

Mercedes C111Mercedes C111

den C111 af Mercedes-Benz Den blev udviklet med det formål at skabe centrale motor, som, efter sin præsentation i 1969 fortsatte med at udvikle en sportsvogn. Det største problem lå i sin Wankel motor også lunefuld og tørstig nok til at overleve de tider af oliekrisen. den C111-1 1969 Wankel motor monteret på en tre-rotor direkte injektion; den C111-2 1970, fire-rotor motor 370 hk; den C111-3 i 1978, en 230 hk turbodiesel motor; og C111-4, 4.8 kompressor V8. For at understrege den store strømningsmodstandskoefficient opnås ved C111-3, med Cx af 0,183.

Renault DeZirRenault DeZir

den Renault DeZir Det markerede begyndelsen på en række begreber biler, der skulle bruges til at udvikle den ny designlinie mærke galla. I dette tilfælde står vi over for en fuldt elektrisk to-sæders coupe. At opnå ideel vægtfordeling, er elektromotoren placeret bagtil midterposition, der tilbyder en række 160 kilometer og en effekt på ca. 150 hk med et drejningsmoment på 23.06 mkg. Den inkorporerer et søgesystem lignende energi til KERS udviklet i formel 1. Renault DeZir mere om.

Smart ForStarsSmart Forstars

Smart Han har valgt den fantasi med sin nye og overraskende prototype Forstars. Med en krop af visuel effekt, dette hundrede procent elektrisk koncept Han integreret i den forreste hætte ene film projektor at se Film når du vil. Uden tvivl, denne prototype var en af ​​de store sensationer Paris Motor Show 2012. Mere om Smart Forstars.