Opel Astra: attributterne for Car of the Year 2016 i Europa

Opel Astra: årsagerne til den vindende bil af året 2016Opel Astra: årsagerne til den vindende bil af året 2016Opel Astra: årsagerne til den vindende bil af året 2016Opel Astra: årsagerne til den vindende bil af året 2016

den nye Opel Astra Han er kommet med "en præmie under armen" den mest populære og hård segment Europa og Spanien. Hvilket er det femte generation Astra, er den femte Opel anerkendt af juryen af ​​Car of the Year Europa som bedste bil hans femte. Før de var Opel Kadett (1985), Opel Omega (1987), Opel Insignia (2009) og Opel Ampera (2012). Igen, værdien / produktet og innovation er vigtige aspekter i forbindelse med juryen under kriteriet om bil af Årets. I den forstand, den nye Opel Astra Han havde meget Kvæg: bidrager balance eget segment kompakt og inkorporerer innovativ teknologier højere segment.

Opel Astra: letvægtskonstruktion

Den nye Opel Astra er en langt mere afbalanceret bil, Astra tidligere. Dette førte til en vis længde lange 4.42 meter og vejer næsten et ton og en halv overdrevet. den Astra han har reduceret længde 5 cm (Stadig en generøs kompakt med en størrelse over gennemsnittet), men for det meste Det blev strippet for 200 kilo vægt real. Sandt nok, han havde en eksigibel overvægtig korrekt, men optimeret produktionsteknik er også klart. versioner Astra vi kunne verificere de er blevet den mest eller den letteste segment. Alt dette fører du modtager en høj produktkvalitet, også inde præsentation, materialer, finish og teknologi. Dynamisk er det en robust bil, det føles blød og lys at køre, men også stabil og kategorisk. og meget komfortabel. den nye Opel Astra Det er en bil med en rullende kvalitet, et top produkt i sin kategori. Meget er blevet forfinet gennem den foregående Opel Astra.

God størrelse Opel Astra Det er også en garanti for en generøse interiør foranstaltninger. Selv om det overrasket over den bare boot kapacitet: kun 320 liter, verificeret af os med reservehjul, egen volumen af ​​et stort bryggers. 100 liter er mindre end en "veteran" Peugeot 308 eller den nye Renault Megane. Her opfindsomhed mislykkedes designere Opel, en lasteevne ikke står i forhold til størrelse Astra og god familie forhåbninger. Det er også tvivlsom hans brændstoftank 47 liter, 9 mindre end før. Det bør ikke være løsningen, men har ikke været sen til at markedsføre den velkendte udgave: Opel Astra Sports Tourer, med 500 liter Boot godkendt, stor alsidighed og Avanceret automatisk portåbning Håndfri, aktiveret af nærhed. og henter brændstoftank 56 liter.

Opel Astra

Opel Astra-motorer i dag

Og vi mødtes i den sidste fase af den foregående handelsdag Opel Astra motoren Diesel 1.6 CDTi, motoren diesel mest moderne Opel. I dag den stærkeste efterspørgslen fortsætter med at kalde Diesel og Opel artikulerer denne blok 1,6 CDTI i 110, 136 og 160 hk glimrende at dække en lang række behov. Den vigtigste og nødvendigt skridt taget af Astra Det har været raffinerede versioner diesel: Skærp og reducere støj og reducere vibrationer af sine motorer. Sættet er ingen henvisning, ej heller skæmmer nogle versioner i almindelighed og fornøjelig. nyt argument bailing god respons og brændstoføkonomi Opel Astra CDTi.

Benzin rækkevidde debuts en ny motor 1.4 Turbo i varianter 125 og 150 hk touch, lydhørhed og ydeevne lækker. En moderne motor blok lys aluminium, variabel indsugningsventil og udstødning direkte injektion. Den egentlige by- forbrug er fortsat en stor hindring for disse agradabilísimas versioner, hvilken vej er meget rimelige forbrug og ophidset af hans gode skub motor turbo og arrogance problemfri drift. Ved enderne af den benzin rækkevidde ingen reaktion på udviklingen i øjeblikket: under en forbløffende 105 hk 1,0 tricilíndrico straks ophæve spørgsmål eller nedsættende dom i en lille 3-cylindret motor, der tjener til at foreslå en god Astra grundlag... og ikke bare prisen, der også, med en række fra 16.400 euro. Ovenfor, temperament og performance kommer en 1.6 Turbo 200 hk.

Opel Astra Faro

Opel Astra: endnu en pris for sin teknologi

Logisk set ny Opel Astra få al den nyeste teknologi set i segmentet, en kompakt segment, I dag er rig på alle former for udstyr. Sådan afskrive og billiggøre de mest moderne og avancerede teknologier typisk implementeret i den automotive verden opgraderede modeller er det for at flytte dem til de lavere segmenter. og Astra Det er et godt eksempel. Mest markant er hans fyrtårne LED dot matrix, anerkendt med prisen SafetyBest 2015 Autobest. Denne teknologi er en videreudvikling af det samme LED-forlygter allerede set i kategorien. I tilfælde af Astra, Enhver lygte omfatter flere lysdioder som er aktiveret uafhængig hver eneste fyrtårn. Målet med denne teknologi er at altid køre med den lange lys (Fra 60 km / t), til at generere en bred, lang og lysstråle. og for ingen blænde trafik, der går forud for os og tværtimod, forlygter Led Intellilux Opel skabe aktive skygger (Slukning af relevante LED) uden at miste synsfelt.

Dens moderne tilslutningsmuligheder systemet foreslår også milepæle i segmentet. integrere vores smartphone med Apple eller Android styresystem og drives fra den centrale visning af Astra vores applikationer og andre tjenester. Hertil kommer, at dit system IntelliLink skaber en 4G trådløse netværk internt og giver op til 7 internet terminaler.

Du kan også være interesseret i:

Renault Megane, Opel Astra og VW Golf, tre kompakt vender

Opel Astra TCR, en Astra Racing

Opel Kadett til Astra Opel