Mød den nationale lovgivning om autocampere og campingvogne

Mød den nationale lovgivning om autocampere og campingvogne

rejser i mobilhome eller campingvogn Det er en mulighed for at nyde fritid som i stigende grad er ved at vinde flere tilhængere i vores land. Hvis du er ny på denne praksis, bør du kender nogle juridiske spørgsmål, der vil tjene som et argument for at omgå bøder og undgå unødvendige diskussioner med andre trafikanter.

¿Camping eller parkering? Det springende punkt

Vi echo en interessant post-artiklen Furgoteta offentliggjort i bloggen med speciale i verden campingvogne, autocampere og varevogne. På denne hjemmeside er der lagt vægt er for det meste på skelnen mellem camping og parkering. I de fleste tilfælde, kommunale embedsmænd kender reglerne og, frem for alt, hvis køretøjet er parkeret eller camperet.

campingvognHvis dit køretøj er parkeret, du skal overholde nationale bestemmelser om trafik. Din campingvogn eller autocamper kan og er tilladt spise eller sove i bilen, fordi dens indre er privat og kan gøre hvad du vil ind i det. også kan sætte klodser som et mål for sikkerhed Hvis køretøjet er parkeret på en skråning i en vinkel eller (som det er et sikkerhedselement anbefales). Du kan alternativt understøtte et rat på kantstenen. I køretøjer over 3.500 kg m.m.a. (Største tilladte masse), hvis hældning er følsom, er fodtøj påkrævet. Du kan ikke bruge sten eller andre elementer. Også, kan du også hæve taget eller åbne tagvindues, forudsat at ikke overstiger omkredsen af ​​køretøjet.

Din campingvogn / autocamper overveje camping (og derfor dårligt parkeret) Hvis du får en eller flere pladser ud af køretøjet, du sprede markiser og andre elementer rager uden for omkredsen af ​​køretøjet, du sætte ben eller stabilisatorer niveauer, har hældte noget type væske eller fluid uden for køretøjet og udføre en generende støj, som kan skade resten af ​​mennesker, der bor rundt (meget høj musik, belysningen af ​​en el-generator, osv).

campingvognsåledes Hvis dit køretøj er korrekt parkeret, bør du ikke frygte noget. Men hvis du udfører nogen aktivitet betragtes camping, du nødt til at finde en kvalificeret til camping (campingpladser, rastepladser designet til det, osv) site.

juridiske dokumenter, som du skal have på hånden

Derefter sætte vi nogle links med nogle lovtekster regulerer den korrekte brug af RV / RV. Vi anbefaler, at du udskriver til showet som et argument, hvis du har spørgsmål vedrørende en kommunal trafik officer eller en simpel vandringsmand. Husk, park eller camping, det springende punkt.

- Instruktion 08 / V-74 DGT

- Motorcaravanning ifølge Indenrigsministeriet

- DGT brev, der forklarer, at undervisningen er obligatorisk

Kilde: Furgoteta