Multaradar C, hemmelig målbart radar DGT (video)

Multaradar C, hemmelig målbart radar DGTMultaradar C, hemmelig målbart radar DGTMultaradar C, hemmelig målbart radar DGTMultaradar C, hemmelig målbart radar DGT

den flåde DGT-radarer konto for et par måneder med halvtreds Multaradar C, hastighed målerens mest avancerede bølger. Det er en radar døbt med tilnavnet "målbart" den frekvens, der udsender lav effekt, og hvor den gør. Det noterede for dets nøjagtighed og dens produktivitet, stand til at måle seks baner i begge retninger samtidigt.

I dette tilfælde ser vi det installeret i et køretøj, -Kan det også betjenes indefra i et kabinen. Tjek hvad fangster vores opmærksomhed Det er der næsten intet i den forreste del af køretøjet afslører, at dette er et køretøj med en indbygget radar, Det har ikke den klassiske kegleformede antenne af sin forgænger, Multanova 6F. En kalender af denne Exeo alene vil have fjernet metaldelen med logoet Seat til installation. Det har en "hætte" for at undgå snavs.

Til denne mimicry med køretøjet, hvor det er installeret slutter sin diskretion. Broadcasting frekvensbånd meget høj, højere end sædvanligt, med en lavt strømforbrug, det er kun når op objektet, der skal måles hvor tilstedeværelsen af ​​de bølger, der udsendes i luften meget kort. dette Det garanterer dens non-interferens og praktisk sporbarhed.

Du vil se på vejkanter, måling af hastigheden ved stilstand eller bevæger sig. Inde i bilen, tjekker agenten i displayet af radar information og fører tilsyn med billeder taget overtrædere køretøjer. også det virker om natten, for hvad har en Smart flash ledelse Det handler eller ikke automatisk, afhængigt af lysforholdene.

den fejlmargin er minimal, selv, DGT tilskud annonceret margin på 7, i teorien. I vores hastighedskontrol, som fandt sted på en sidegade til Madrids begrænset til 80 km / t, fik han øje på tre køretøjer, med overdrivelser af mellem elleve og 13 km / h.