Du reguleret parkeringsbilletter, ulovligt? Løgne og sandheder

Du reguleret parkeringsbilletter, ulovligt? Løgne og sandheder

Det tager tid at gå gennem netværket af falsk tro at bøder selskaber reguleret parkering er ulovlige. Hvad enten af ​​kæde mails eller blogs, den samme tekst kører som en løbeild i 'world wide web', sammen med en argument type til at anfægte sådanne sanktioner 'tilbringe tid' i områder, der er udpeget til dette formål. Ikke at tro alt, hvad vi læser på internettet, og dette særlige tilfælde er af dem, der har ingen mening.

Teksten er som følger: 'De bøder, der sætter dig, når vi glemmer at sætte den blå billet område er alle ugyldige i henhold til Art 62.1.b i lov 30/1992 af 26. november og artikel 3 i forordning disciplinærsagen om trafik, biltrafikken køretøj og trafiksikkerhed, godkendt ved kongeligt dekret 320/1994 af 25. februar. Du er ikke forpligtet til at betale det blå, fordi for at du betale en afgift omsætning i din by. Når du lægger "1 euro" i måleren, Euro går direkte i lommen på ejeren af ​​den private koncessionshaver, og når du ikke har indstillet billet placeret en brun kuvert på forruden af ​​bilen, sætte det i den lille maskine og betale "kun 3 euro"Hvilket vil gå direkte til lommen på ejeren af ​​virksomheden, så venlig at tage væk fint, lol. '' Lad Tyve !!!!! . Det er latterligt, men hvis du ikke er opmærksom på "3 euro" De fejlagtigt hævder, at straf sætter en lokal politistation vil sende bøden med Rådet nåede embargarte bankkonto, hvis du ikke betaler i et stykke tid, du får det beløb på 80 euro, som meget venligt du nedværdige 40 euro, hvis du betaler inden for 10 dage ,,, hahaha ,,, latter og alle er baseret på bedrageri mod uvidenhed om de mennesker i almindelighed med win-win undtagen dig, arbejderen'.

Det meste af det her der indsamles, og som det er i stand til at tænke, at vi skrabe i lommen til fordel for en privat virksomhed, Det er falsk. Vi talte til Mario Arnaldo, direktør for European Automobile Associates (AEA), og derefter klarlægge, hvorfor denne tekst er en, der kan betegnes 'en af ​​disse myter, der cirkulerer på internettet'.

Regulerede parkeringspladser virksomheder kan ikke opsige

Dette er falsk. Enhver, hvorvidt en person eller privat virksomhed, har ret til at rapportere til loven en kendsgerning specifikt. En klage fra en person, ikke et middel, er intet mere end en meddelelse til den myndighed i en kendsgerning, der kan være genstand for sanktioner. Det er den kompetente myndighed, i dette tilfælde, en byrådet, der skal beslutte, om klagen er gyldig eller ikke at pålægge en bøde.

Virksomheder som S.E.R., i tilfælde af Madrid, er i deres fuld ret til at opsige en chauffør, der har parkeret sit køretøj efter timer i udpegede områder til dette formål. I denne type af bøder, som udstedes af administrationen af ​​en instruktør, vises klageren i denne sag, virksomheden dedikeret til at regulere parkeringsarealer. En anden ting er, at i denne klage, som meddeler os, indeholde identifikationsnummeret på en politibetjent. Det ville RAPPORTÉRBART bedrageri, men husk på, at dette er mere myte end noget andet, der sker ikke længere.

Hvis jeg betaler skat, kan jeg ikke fint

Det har intet at betale vejskat med parkering i områder reguleret. Kommunerne beslutter at regulere i visse områder af byen, som regel i midten af ​​parkering, og det regulerer et privat selskab, men Vi befrugte det faktum, at denne afgift ikke fritager os fra at betale for parkering i disse områder.

Fårene fra bukkene

Den fulde tekst og type klage taler om provinsielle råd når normalt kommuner, der bliver straffet. Og værre, det generaliserer: hver administration er forskellige, og deres vil deltage og studere hvert enkelt tilfælde i overensstemmelse med de lokale love i hver population.

Klagen, der letter aktører i en klage blandesIntet gør klageren, som kan være en hvilken som helst-som omfatter en privat virksomhed, med den instruktør, som meddeler den passende klage fordømte sanktionere myndighed, der afgør, om klagen indebærer eller ikke en straf.

også, sådanne klager er normalt ikke offentliggjort i BOE og hvis ja, de omfatter aldrig identifikationsnummeret på en agent eller detaljer vedrørende klageren pågældende.

Hvad er sandt ...

Escierto, at politiet, om de andre fyre, nyde formodning om rigtigheden til en begivenhed, fordi det er underforstået at være mål. Derfor er en parkeringsplads bøde af en agent kommer fra en sanktionering myndighed. For virksomheder reguleret parkering, de ikke nyde sådan myndighed: De er blot klagere og til føreren er lige for loven.

Det betyder, at hvis vi vender denne slags bøder vil altid være lig med den myndighed 'er vores ord mod deres. og hvad byen kan ikke gøre automatisk tildeles disse selskaber formodningen om sandheden. En ting, der bliver gjort af regeringen.

Det er her, en chauffør rapporteret for køretiden er i retten til at kræve dokumentation for, at klageren har begået en lovovertrædelse, og til gengæld for at vise beviser at tilbagevise klagen. Det vil sige, kommuner bør analysere hvert enkelt tilfælde sådanne klager.