Den billigste bil i Spanien: mindre end 10.000 euro!

Den billigste bil i Spanien: mindre end 10.000 euro!

Hvis du går vi tilbyder en liste over de 20 dyreste biler i verden, i dag vores særlige rapport af dagen tager os nøjagtigt den modsatte pol: At af billigste biler du kan finde i vores marked. Det gør ikke ondt at vide, lige nu når sommeren er forbi, starter et nyt kursus og mange familie økonomier er ikke på deres bedste. Hvis din bil spørger du har brug for pensionering og mobilitet presserende for et budget eller nøjagtige for lidt penge en anden bil til at bevæge sig rundt i byen og omkring og ikke ønsker at ty til brugtmarkedet, vil du finde mere eller mindre acceptable billige alternativer. Vi tilbyder ranking med 10 biler du finder på markedet mindst 10.000 euro, og en liste over alle de modeller, tilbyder i øjeblikket en kommerciel version til mindre end 11.000 €.

Bedøm din bil gratisFord Ka 1.20 Duratec: fra 8.000 euro

Selvom Ford allerede har indført den nye Ford Ka + (se også i artiklen, og det er en større nytteværdi), selv Det vil fortsætte med at sælge et par måneder den nuværende Ford Ka. God tid derfor at erhverve denne lille borger i 3.62 meter, 3-dørs krop og 4 sæder fører ind i markedet siden slutningen af ​​2008. Billigere i dag end nogensinde, ved siden af Duratec benzinmotor, 1,2 liter og 69 hk magt, kan Ford Ka har et bredt endda med rabatter under 8.000 euro forhandler. En meget bymodel, selvom brillerer i sit segment plads i sig selv rummer en bemærkelsesværdig smidighed og en meget præcis adfærd. Må ikke forsømme.

Ford Ka område

Suzuki Celerio 1.0: fra 8.400 euro

den nye Suzuki Celerio undrer. Med sin lille motor 3-cylindret 1.0 benzin og 68 hk Det har vist sig at være, i vores tekniske center, bilen af ​​sin art, der har mindre brugt på vores test. Med 3,60 meter lang og 5-dørs krop, kan ikke være den bedste borger markedet, men perfekt opfylder sin mission for mobilitet i byer: Det er meget let, "ratonea" godt mellem gader og har en touch og skyde ret nice for den daglige . Officielle tilbyder rabat på næsten 1.500 euro, så find enheder forhandler til en fantastisk pris: for mindre end 8.500 euro.

Suzuki række celerio

Suzuki CelerioDacia Sandero 1.2: fra 8.400 euro

Vi tager en masse at snakke om Dacia, mærket dronning "low cost" i Europa. Men nyheder begyndte at ankomme med Sandero, måske i dag sit flagskib produkt. denne brede forbrugsmålere og længde 4,06 og 5-dørs krop er et bedre alternativ mobilitet, hvis du har brug for plads, den har også en bagagerummet bebuder mindst 320 liter. Selv om de fleste interessante benzin og diesel versioner og op 10.000 euro, vil finde lidt længere versioner er udstyret med 1,2 benzinmotor 4-cylindret 75 hk for lidt over 8.000 euro. Det er ikke en mekanisk at skyde raketter, men hvis ikke kræver store doser af fordele kan du komme til at møde.

Dacia Sandero område

Fiat Panda 1.2: fra 9.000 euro

Og klatrede barrieren på 9.000 euro for at komme ind i en af ​​de mest interessante biler, som vi kan finde på markedet for lidt penge. Vi taler naturligvis den Fiat Panda, en dejlig hjælpeprogram 3,65 meter, 5-dørs krop, praktisk og 4 steder ... men for lidt penge (mindre end 200 euro) kan homologate i 5 beboere. Det ramte markedet i begyndelsen af ​​2012 og er kendt for at tilbyde komfort og design, at ja baseret checkhæfte kan tilpasses til at tilbyde en mere attraktivt udseende. Som med resten, de mest interessante versioner (TwinAir benzin og Multijet diesel) og tåre over 11.000 euro, men med de officielle rabatter nå 1.500 euro i dag, kan du finde din version 1.2 benzin 69 hk (Samme motor som Ford Ka) for kun 9.000 euro i Pop finish. For dem, der ikke har brug for noget andet.

Fiat Panda rækkevidde

Dacia Logan 1.2: fra 9.200 euro

Sedan 4,35 meter lang, en stor livability, en kuffert med 500 liter mere ... Og for blot 9.000 euro! Miraklet bil (som det blev kaldt oprindeligt) eksisterer og går under navnet Dacia Logan. Han var pioner inden for Dacia og en af ​​de første billige biler vi så i Europa. Meget stor og billig, men udstyr og barsk finish er uden tvivl den bilmarkedet sin økonomiske størrelse: ved siden af ​​det 75 hk 1.2 motoreffekt Sandero, Det markedsføres i Spanien på Ambiance mål af lidt over 9.000 euro.

Dacia Logan rækkevidde

Dacia LoganSkoda Citigo 1,0 MPI: fra 9.400 euro

Udkastet til fælles borger bil VW-koncernen kommer ind i billedet. I øjeblikket repræsentant Skoda, den Citigo, men nedenfor kan du vil finde en anden. Det er en urban bil kun 3,56 meter som skiller sig ud for sin store brug af plads og praktisk design. På salg siden slutningen af ​​2012, er denne tjekkiske lille barn, der tilbydes af en 1.0 MPI benzinmotor kun 3 cylindre og 60 CV mere end hæderlig for blot 9.400 euro i Aktiv finish og 3-dørs krop, takket være en officiel rabat på 500 euro Skoda-forhandler.

Skoda Citigo område

Seat Mii 1.0: fra 9.440 euro

Den anden borger i VW-koncernen til stede på vores liste er det Seat Mii, Skoda Citigo tidligere tvilling og en Volkswagen Up! at, ja, det er at tilbyde en højere pris. Sæde i tilfælde er der også en lille ekstraudgift i forhold til Skoda primært på grund af deres mindre officiel forhandler rabat. Med en noget anderledes design og udstyr, Seat Mii står også ud for sin smidighed og dens bemærkelsesværdige indvendige rum. En meget interessant borger, også med 1,0 Engine 3 cylinder 60 hk.

Seat Mii område

Karl Opel Ecotec 1.0: fra 9.600 euro

En anden borger, der for nylig er kommet til at blive en af ​​de billigste biler på markedet er den Opel Karl. Ved siden af ​​en 1,0 Ecotec motor 3 cylinder 75 hk magt, kan du finde på markedet i dag for mindre end 10.000 euro takket være vigtige officielle rabatter. Det er en model 3,68 meter, 5 døre og 5 sæder, praktisk tilgang og lave omkostninger, hvilket positionerer sig i Opel området under byen også, og mere eksklusiv, Adam Opel. Interessant.

Karl Opel område

Opel KarlFord Ka + 1,19 Ti-VCT: fra 9.900 euro

Hvis vi talte om Ford Ka, som indtil nu vidste, skifteholdsarbejde og for nye Ford Ka +. Med 30 centimeter lang (I alt 3,93 meter), 5 døre i stedet for 3 og 5 steder i stedet for 4, sigter dette værktøj til at blive en mere praktisk og utilitaristisk reduceret pris. Selv om deres første enheder ikke vil begynde at blive leveret indtil udgangen af ​​året, kender vi dens rækkevidde og dens pris: med 1,2-liters, 4-cylindret 70 CV, Kommercielt starter under 10.000 euro i Essential finish. Det skal derfor være et økonomisk alternativ, men af ​​tilsvarende størrelse, Ford Fiesta.

Ford Ka rækkevidde +

Dacia Dokker 1,6: fra 9.900 euro

med 4.36 meter lang, et volumen der spænder fra 800 liter til 3.000 pladser foldet ned, hvis og op til 5 beboere, den Dacia Dokker Bil lukker listen nedenfor 10.000 euro. Vi taler naturligvis en mellemstor varevogn homologeret som passager familie. Og som preverás, det er den mest overkommelige lastbil marked: det kunne kun være Dacia. Sammen med en høj-drevne motor for, hvad der er sædvane i denne Pris (1,6 liter) og 100 hk magt og, Dacia Dokker er en meget interessant model, med et design mest nysgerrig. At overveje afhængigt af brug og behovet for plads, du har. Heller ikke når 10.000 euro i adgangen version.

Dacia Dokker område

Alle biler med versioner under 11.000 euro (herunder officiel rabat)

Dacia Duster

Dacia Logan

Dacia Logan MCV

Dacia Sandero

Dacia Dokker

Fiat Panda

Fiat Punto

Ford Ka

Ford Ka +

Kia Picanto

Kia Rio

Nissan Micra

Opel Karl

Peugeot 208

Seat Mii

Skoda Citigo

Suzuki Celerio

Suzuki Swift

Toyota Aygo

Toyota Yaris

Du kan også være interesseret i:

5 billigste biler får du mere glæde ved rattet

10 Billige og interessante biler

10 luksusbiler billigere