Ford Kuga: 5 grunde til at købe

Ford Kuga, grunde til at købeFord Kuga, grunde til at købeFord Kuga, grunde til at købeFord Kuga, grunde til at købe

Renoveret nu lidt mindre end et år, har Ford Kuga ikke taget stærkt i vores marked. Deres salgstal er ikke alle dårlige, men i en Blomstrende SUV segment og med en omsætning hver dag mere position i dag koster selv blandt de 10 modeller Bestsellere segment. Qashqai, Hyundai Tucson eller VW Tiguan overstråle har opnået kommercielt. Men det er stadig med at ligne i dag en af ​​de mest interessante modeller i sit segment. Vi viser, hvad er nogle af dine vigtigste dyder... og også nogle af dens mangler.

1.Ford Kuga: sportiest

år Ford giver til alle sine modeller et dynamisk præg, og Kuga er ingen undtagelse. Faktisk kan det betragtes som den første model introduceret i segmentet vis dosis af sportslighed. I dag, stadig med at ligne den SUV-markedet hurtigere. Med elektrisk retning med mindre gearing og meget præcis styring, en hurtig ændring og godt placeret lidt på høj, og meget direkte kontakt, Ford Kuga næsten som at køre en mindre, lav Ford Focus. Selv udviklet til Focus RS, plus rider i dag ny drejningsmoment vektorkontrol som dybest set stopper indersiden hjul i sving til at tilmelde sig den trækkes bedre. En model, at hvis i sine forhjulstræk 4x2 versioner er allerede meget adræt i deres firehjulstræk varianter yderligere øger sit greb. I dag har opgivet sin tidligere Haldex for nyt elektronisk styresystem og egne beregninger hurtigere og mere drejningsmoment split til baghjulene for at få endnu mere fart. SUV, selvfølgelig, at ligesom en masse kørsel.

2.Ford Kuga: nu også mere komfortabel

Hvis din første generation Ford Kuga var en meget dynamisk model, men syndet for tør suspension for den type familie køretøj, der dybest set er hans anden generation korrigeret hans svar. Arbejdede på dæmpning (I dag mere fleksibel og nye silentblocks, lejer og til en bageste underramme redesignet), er blevet en langt mere afbalanceret SUV og en rullende komfort. Velisoleret og noget blødere kontrol, Ford Kuga også forbedret dets udstyr og indeklima, men, i dag, central instrumentbræt skærm på kun 5 inches er meget lille og noget visuelt ude af trit med deres nye rivaler.

Interiør Ford Kuga 3.Ford Kuga: familie plads

Hvis der, som alle markedsdeltagere undersøgelser indikerer, har SUV endelig blevet et kommercielt alternativ til minivan og endda salonen, den Kuga er også blevet tilpasset til en mere fortrolig tilgang. I sin sidste renovering øget længde op til 8 centimeter (Det målte 4,52 meter alt) at tilbyde mere emballage og ekstra plads. 2 centimeter mere ben målt ved vores tekniske center og meget god højde, måske i bredden og bag beboelighed mødes godt, men ikke den bedste af sin slags, men i bagagerummet selv er blevet bedre, og meget. Med en ekstra 90 liter kapacitet, indspillet i dag ikke mindre end 500 liter bagagerum, noget, der kun kan prale i segmentet ene Honda CR-V og CX-5. Desuden dens lastning mund er stor og lav, og nu har endda folde og tilbagelænet bageste ryglæn tilbøjelighed til at tilføje mere kapacitet og elektrisk port håndfri løsning (600 € med nøglefri adgang). Og også det giver en familie pakke at for 150 euro, det giver elektrisk børnesikring og 230V stikkontakt.

4. Ford Kuga: motorer til alle

Selvom Ford oprindeligt meddelte, at med fremkomsten nedenfor en mindre SUV Ford EcoSport, at Kuga er opbygget som en high-end model og altid med mere end 140 hestekræfter, er den virkelighed markedet lavet For et par måneder siden rette op. Glad for, vi gjorde. Nu er det solgt med ny diesel 2.0 TDCi 120 hk, kun 4x2, som efterlod en stor smag for hans god respons og ydeevne. Ovenfor, det opretholder en 2.0 TDCi 150 hk, og 4x2 og 4x4, og en anden Superior 2,0 TDCi 180 CV og og kun firehjulstræk. Med hensyn til hans benzin rækkevidde, Ford Kuga tilbyder moderne, ny 1,5 Ecoboost 4 cylinder 150 hk forhjulstræk, og det samme 1,5 Ecoboost med 180 hk og total trækkraft. prestacionalmente almægtig, med en stor lav hastighed og ekstraordinær blødhed, ja, Vi kan ikke sige, at de er de mest effektive i sin klasse. Selvom Ford Kuga hævder at have 10 procent forbedret deres effektivitet, forskydning og en høj vægt (Ekstra optager op mere end 100 kg mod mange af sine rivaler) ender med at straffe ham.

5.Ford Kuga: meget rimelige priser

Sidst, hver gang vi står over for en komparativ Ford overrasket os med meget konkurrencedygtige priser uanset segmentet. Og i tilfælde af Ford Kuga, også. Givet magt og udstyr, Ford Kuga 2.0 TDCi Trend 120 hk 4x2 (Starter ved lidt over 23.000 euro) Er i dag den mest økonomiske løsning. Kommer sammen med et produkt som udførlige og høj kvalitet, succesen er dobbelt. Mens benzin du adgang til en Ford Kuga 1.5 4x2 150 hk Ecoboost Trend for mindre end 23.000 euro, en anden stor pris i forhold til deres magt og mekaniske evne. Afhængigt af udstyr og strøm, vil Ford Kuga dyrere (med 2,0 TDCi Titanium 180 hk Powershift 4X4 S) ikke ankommer eller 34.000 euro.

Du kan også være interesseret

Ford Kuga 2.0 TDCi test 120 hk

Ford Kuga: få de mest kraftfulde diesel-

Ford kant: den ældre bror Kuga