Drive-ins i Spanien: hvor de er, og hvordan de er

Drive-ins i Spanien: hvor de er, og hvordan de er

I 1950'erne og 1960'erne, drive-ins blev meget populær i USA. Den 'række af de forkrøblede' teatre var kendt som 'Lover' s Lane', den foretrukne af par. På det tidspunkt, den populære rygtemøllen sagde, at mange amerikanere var blevet undfanget i disse steder. nu, drive-ins vores nostalgisk hukommelse igen med nyheden om projektet drive-in biograf som det planlægger at åbne i Madrid September.

i Spanien, den drive-ins De blev aldrig, har altid været en alternativ real til konventionel biograf, ja, teknologisk opdateret til at konkurrere. Syv drive-ins i drift, fire på nord og tre i Valencia. Vi gennemgår dem alle, så få fat i din bil, engomínate frisure i den reneste Grease, tune radioen og rejser med os. Hvad vintage er på mode.

Drive In, den første moderne autocine

den første drive-in biograf åbnede i Spanien i 1979 hånd af en film tekniker, der har specialiseret sig i at filme født i Alicante byen Denia. The Drive In har en drøm placering, 200 m fra havet, og kan prale af at have den største skærm i Sydeuropa i high definition digital projektion, på 200 kvadratmeter (for øjeblikket).

deres Priserne er ens med hensyn til konventionel biograf (6 euro per person og 3 per bil), selv har tilskuerens dag (onsdag 5 euro per person og fri bil) og en Golfa session (5 euro per person og fri bil), som er den sidste session, så weekender og helligdage. Hvad fordel? Programmeringen er dobbelt.

hvor: Marinaer Calle 12, Denia (Alicante).

Autocine syd om vinteren og om sommeren

10 km fra Alicante El Sur åbner den anden drive-in biograf i 1980 i byen Mutxamel (Alicante). Har din trumfkort? Åbent hver weekend af året (fra oktober til april lukket på hverdage, undtagen helligdage), selv på regnfulde dage, hvor intet andet valg end at drive viskerne. Men de anerkender have en bedre placering i sommeren end om vinteren. Ah! og Kæledyr er velkomne, forudsat at de respekterer deres naboers pladser «.

hvor: Cerezo Street, Mutxamel (Alicante).

Autocine Star (El Saler), billigere par

Den Autocine stjerne, der ligger i El Saler, ved siden af ​​Playa de Pinedo (Valencia), har det eksisteret siden 1981. I sommeren, nærhed til havet, gør ham til en meget attraktiv plan for turister, der besøger byen. Dets funktion er den samme som i resten: to film til prisen for én. Men her er det billigere med ungdomskort, hvis du er et par eller hvis du sætter din bil fuld.

hvor: Calle del Riu, 407, vej-Saler Pinedo (Valencia).

Autocine Gijón, også for dårligt vejr

Mere end ti år senere, i 1993, det åbner Autocine Gijón i Asturien, i et øjeblik udtænkt med det formål at opholder sig kun åben i løbet af sommeren. Men succesen var sådan, at han besluttede at åbne hele året (undtagen juleaften, nytårsaften og natten til brandene, store dag Gijon). Beliggende på en grund på 10.000 kvadratmeter, De opkræver entré til ti euro pr bil, uanset personer, der er i den. Du kan også se filmen fra sin terrasse, fra fem euro per person, fordi du ikke behøver din bil at nyde film (du kan komme dertil med bus eller motorcykel).

Ejeren, Elena Navas, der er i alt, foregribe dårligt vejr, der normalt gør for nord, Det tilbudt gratis ark enheder med sugekopper til at placere dækker forruden af ​​regnen.

hvor: Enebær Road 91, Gijón (Asturien).

Autocine Cantabria, lille plads ... og pris

Den Autocine Cantabria åbner listen over drive-ins åbnet i de sidste to år. Det har været i drift siden 2014 i Torrelavega og er mere fortrolige, da det har plads til 100 biler og skærmen er 16 kvadratmeter. Men prisen er justeret til dens dimensioner: fem euro per person og en Euro per bil en dag fremviser 3,90 per person uden opladning bilen. De har også anti-regn visirer til køretøjer.

hvor: Sierrapando kvarter, Torrelavega (Cantabria).

Autocine Getxo, den største skærm Biscaya

Bilbao Beach er stedet valgt af Autocine Getxo, åbnede i 2015. De praler af at have den største skærm omkring Biscayabugten og at projicere både premierer og klassikere levetid. Også at blive placeret i nord, anti-regn visirer er dagens orden og opkræve ti euro pr bil.

hvor: Estarada Ibarrangoa 2 Getxo (Biscay).

Autocine Ribadesella, den sidste til at ankomme

Det er den seneste til at se lyset, da det åbnede i marts i år i en strategisk beliggenhed, foran Camping Playa Saucer. Autocine i Ribadesella også bliver betalt per bil, 10 euro. Hvis de går på cykel eller til fods, er prisen 5 euro. Men du bliver nødt til at gå klar, fordi Det har kun én funktion ved 22.30. Inde i drive-in biograf kan du finde mange spiseforstyrrelser indstillinger, kan du indtager mad i din egen bil, eller hvis du også foretrækker sidder ved bordene dækket eller udendørs.

hvor: Carretera San Pedro s / n, Ribadesella (Asturias).

Åbning snart, Autocine Madrid, den mest smarte

Jeg håber som regn i maj som den mest chikke af alle og sælges som en kulturelle rum på over 25.000 m2. Den Autocine Madrid vil indslag en gigantisk skærm på 250 m2 og digital projektion kunst. Den siddepladser til 350 biler er planlagt til at være placeret på steder aktiveret foran skærmen, men også vil indeholde forskellige områder chill out, for at nyde en drink, mens fremskrivningen. Den traditionelle bar popcorn, er slik og claientes hvalpe erstattet af moderne fødevarer lastbiler, der tjener alle slags fødevarer.

hvor: C / Antonio de Cabezon, Chamartin, Madrid.

Bilen, absolutte hovedperson

Bilen er den store hovedperson i drive-ins. Ikke alene tjener som et sæde til at se de film, men vi har mulighed for, at lyden når frem til os via vores radio (selv om der er et surround sound-system). Dette kræver manuelt tune skiven til vores opmærksomhed.

Sjældent sker det, men nogle gange, hvis batteriet aflades er produceret ved at gøre brug af en kraftig computer uden bilen kører, drive-ins har normalt professionelle startere.

Du kan også være interesseret

Transformers gigantiske skulpturer lavet af skrot biler (video)

Ferrari Grunde og lodrette accelerator 112 meter (videoer)

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis