Wallapop app og leder i salget af biler

Wallapop app og leder i salget af biler

Det var i januar, da salget app geografiske placering, Wallapop udgivet en ny kategori dedikeret til salg af biler både private og professionelle. Siden da har Wallapop blevet en alternativ til at ændre biler, med en vækst på 30% hver måned og mere end 275.000 biler til salg, placere over de vigtigste salg webportaler Bil i Spanien.

Lanceringen af ​​denne nye kategori følger den samme linje i filosofi Wallapop, dreje søgning bilen på en nem, hurtig, nem og sjov opgave. Ansøgningen har været i stand til at drage fordel af mobilitet, og Det tilbyder gennem sin chat værktøj option værdsættes af brugerne ved lukning et køb transaktion.

Salget af videresalg i Wallapop startede i forbrugerprodukter og brugere har vedtaget denne nye måde at købe ind i motoren kategori, hvor De er blevet registreret i den sidste måned søgning mere end 20 millioner anmodninger køretøj.

kanal Nye bilsalg

Succesen med dette værktøj er at 85% af annoncer modtager en kontakt fra en potentiel køber inden for 24 timer efter offentliggjort, en figur, der viser effektiviteten af ​​Wallapop som en platform for at sælge biler. Desuden er dens succes drevet af skaber en særlig sektion for biler inden for samme app, som har en specifik søgemaskine, Det giver brugerne mulighed for at finde bilen på udkig efter i sekunder.

Wallapop er blevet en ny salgskanal, hvor, samt privat, er integreret referencemærker i bilsektoren og forhandler grupper. For professionelle brugt bil, har Wallapop udviklet en web-platform, der vil tillader op massivt hele kataloget hurtigt, praktisk og enkel.

For at fejre den succes, vi oplever dette værktøj, #wallacar Wallapop har igangsat en konkurrence, som brugerne kan tjene 5.000 euro til at købe en bil i app. For at gøre dette, brugere De skal optage en video ved karaoke i bilen med sangen, de kan lide, og dele den på sociale netværk, Instagram eller Twitter, altid med hashtag #wallacar, eller uploade video til web www.wallapop.to/wallacar.

Du kan også være interesseret

-Leder du efter gratis bil videresalg i Autopista.es

-Procedurer for salg af din bil, og online

-De biler, der afskrive mere og mindre