Annonceringen af ​​den nye Seat SUV, forsinket med situationen i Catalonien

7-sæders SUV Sæde: forsinket offentliggørelsen af ​​hans navn7-sæders SUV Sæde: forsinket offentliggørelsen af ​​hans navn7-sæders SUV Sæde: forsinket offentliggørelsen af ​​hans navn7-sæders SUV Sæde: forsinket offentliggørelsen af ​​hans navn

Fortsætter venter på at vide, hvad det endelige navn, som du vil have den Seat ny SUV i 2018. På grund af den politiske og sociale spændinger vi lever i disse dage i Catalonien og Spanien, undertegnelsen af Volkswagen-koncernen Han har besluttet at ingen specifik dato forsinke den officielle meddelelse om navnet at vedtage SUV med 7 sæder at blive lanceret i 2018.

I en erklæring, plads forklarede, at Det er ikke det rigtige tidspunkt at annoncere det officielle navn på dette ny SUV. Administrationsselskabet baseret i Martorell (Barcelona) planlagt at annoncere endelige navn inden den 15. oktober. Kandidater navne blev blandet Alboran Aranda, Avila og Tarraco. Den 25. september, plads Han sluttede folkeafstemning, der tidligere var i alt 10,130 forslag om at placere navne på spansk geografi og hvor mere end 133.000 mennesker frit afgive sin udtalelse.

efter Ateca Seat og Arona, den tredje SUV der vil ankomme næste år vil han have blandt sine vigtigste kvaliteter indvendige indretning med 7 sæder og en passagerkabine mere praktiske muligheder og modularitet. Det er derfor større end Ateca men med mange fælles tekniske og strukturelle elementer.

På nuværende tidspunkt, vifte af biler og SUV Seat Det har navne, der tilhører byer, byer eller monumenter, der svarer til den spansk geografi -Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Toledo og Alhambra-. Tidligere andre trosretninger, der har erhvervet stor popularitet i fortiden var Ronda, Inca, Cordoba, Malaga og Arosa.

Navnene på kandidaterne til at navngive den ny SUV Seat, to af dem, og Avila Aranda, startende med bogstavet A og ender med det samme bogstav, som det sker med Arona SUV og Ateca.

den SUV-modeller tilbyder Seat vil ikke ende med, som blev lanceret i 2018 og hvis endelige udpegning er ved at mødes. Ifølge de seneste oplysninger, tyder alt på, at der i 2020 underskrivelsen af ​​Volkswagen Group vil udvide sit sortiment af SUV-modeller med lanceringen af ​​en stilfuld SUV coupé figurer markeret på ydersiden, Ateca teknisk platform og kunne markedsføres i undergruppen Cupra (se Sæde og SUV coupe 2020).