Lexus CT 200h, en unik hybridbil

Så er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompaktSå er Lexus CT 200h, en unik hybrid kompakt

Føreren af ​​Lexus CT 200h er nu ved hånden evnen til at kontrollere hvordan du ønsker at betjene køretøjet. Du kan komme igennem vælgeren køreprogrammer placeret i midterkonsollen, hvilket gør det muligt for et valg fire tilstande anderledes: Normal, Sport, Eco og EV. Den første gør accelerator har en lineær reaktion og progressiv; den anden, sport, Det giver en direkte sammenhæng mellem denne kommando og motoren; mens der i Eco at korrespondancen reduceret og også klimaanlæg tilpasser sig fremherskende brændstof. i EV-mode, CT 200h virker kun med elektricitet og tillader for eksempel bevæge sig i en garage uden at frembringe udslip.

Lexus CT 200h: bil rekord

den blandet forbrug godkendt af Lexus CT 200h er kun 3,6 l / 100 km i den version med Eco betegnelse, idet nævnte modeller placeres med Executive finish, eller F Sport Luxury, bevæger sig mellem 3,8 og 4,1 l / 100 km. Under alle omstændigheder synes denne Lexus hybrid altid blandt kompakte biler, der bruger mindre marked.

Ansvaret for Lexus CT 200h opfattes med en sportsundervogn Det er på hastighed og nøjagtighed, hvormed førerens kommandoer overføres til køretøjets bevægelse. Derfor hjul, suspension eller styretøj opkræves en bemærkelsesværdig rolle i denne opgave, som er forstærket især i versioner F-Sport. I den sidste opdatering af intervallet, blev retningen rekalibrerede mens en tykkere stabilisator til bagakslen forenet. Chauffører, der ønsker at satse på at forbedre kørsel fornemmelser, vil finde CT 200h F Sport én specifik tuning af fjedre og dæmpere (performance Spjæld), med tilsætning af en 17-tommer hjul, med det formål at forøge smidighed.

Lexus CT 200hPå den anden side, opførslen af ​​denne hybrid Lexus også det nyder godt af en øget karosseristivhed, af væksten i punktsvejsninger i det bageste område, med anvendelse af flere meter limstreng. Endnu mere end 90 forbedringer har til formål at øge tur kvalitet CT 200h, især reduktion af niveauet af støj øget isolerende materialer.

Lexus CT 200h: Teknologi til effektivitet

Magic til den Lexus CT 200h bruge så lidt er det også i mekanisk konfiguration. Det har en benzinmotor 1.8L, af fire cylindre online, der spænder forbundet med andre elektriske, med en kombineret effekt 136 hk. Desuden er der en anden elektrisk maskine, der starter til forbrændingsmotorer og hybrid batteriopladning. Den drivaggregatet er parret med en Elektronisk styret trinløs transmission, et planetgear, der forbinder motoren til hinanden og til hjulene, det virker til det optimale udvekslingsforhold til hver situation. Dets drift er nu mere naturligt, således at dens emulering kontinuerligt variabel, især i de faser, der kræver fremdrivningssystemet mere kraft med fuld gas, er mere nuanceret. De er ingeniør detaljer, der gør springet til brændstofeffektivitet.

Lexus CT 200h a la carte

Interiør Lexus CT 200hden Lexus CT 200h Det omfatter nummer otte airbags, blandt hvilke er en dual-trins driver og knæ for dette, og co-pilot. Det fremhæver også Pre-Collision System (PCS), med den fartpilot med speed millimeter-bølge radar, der bidrager til at opretholde en forudindstillet afstand med den forankørende og reducerer risikoen for kollision. Standardudstyret i de højeste finish integrerer magt forsæder. Ligesom de manuelle regler, giver en udtalt sidestøtte.

Derudover Lexus CT 200h og giver dig mulighed for at være forbundet til verden i dag. Alt ved hånden gennem Lexus Media Display, ved hjælp af roterende driver eller remote Touch, det altid forbundet med den valgfri navigationssystem. Lexus Media Display har en syv tommer skærm. Lexus CT 200h alle indarbejde standard funktioner såsom automatisk klimakontrol, Bluetooth til mobiltelefoner, otte airbags eller aluminiumsfælge. Afhængig af udstyrsniveau, kan CT 200h også optage NAVIBOX navigationssystem, dækning i 48 lande og stemmestyring. I sidste ende, Lexus CT 200h er en hybrid kompakt bil på markedet i dag kun.

Du kan også være interesseret i:

RC Lexus 300h, hybrid udkig efter perfektion

Lexus IS 2016: dette er salonen

Lexus RC F, den nye australske politi bil