Hvad fint kan sætte dig, hvis du sætter dit kørekort er udløbet?

Hvad fint kan sætte dig, hvis du sætter dit kørekort er udløbet?

Sikker på lejlighed, både identitetskort driveren som vi kiggede udløbsdato, og vi har lagt hænder til hovedet. Men hvis den udløber inden for en uge! Ved kørsel, kort Det er et obligatorisk dokument, som vi altid har med os. og Du bliver nødt til at være i kraft. Kørsel med en udløbet licens er som at køre uden kørekort, hvilket kan føre til problemer, hvis de myndighed agenter spørger os under vores drev.

Hvis vi får bag rattet i en bil med et kørekort er ikke trådt i kraft, den fint kan nå 500 euro, intet mindre. Det er en krænkelse kvalificeret meget alvorlig i henhold til artikel 384 i straffeloven, som det er straffet "med fængsel tre til seks måneder eller med en bøde på tolv til tyve fire måneder eller til at arbejde til gavn for samfundet af enogtredive halvfems dage. "Bøden er den samme, som hvis vi ikke havde taget tilladelse nogensinde.

Foreløbig kørekort: tre måneders varighed

På den anden side, hvis du går til forny tilladelsen medicinsk center tilsvarende godkendt, du normalt ikke leverer det nye kørekort på det tidspunkt. Du får en midlertidig tilladelse at køre, skal du kun tre måneders sigt. Den tid, hvor chefen tilsvarende trafik skal sende det nye kort. Den midlertidige tilladelse er kun gyldig for kørsel gennem Spanien og skal være ledsaget kørekort udløbet.

Så vi allerede kender. Hvert nu og er ikke mere end adspørge udstedelsesdato for vores licens at vide, når der ikke længere er i kraft.

Du kan også være interesseret

Hvad er straffen for ikke medbringes dokumenter bil?

Hvordan kørekort. Steps