Alfa Romeo belønner loyalitet af de mest passionerede alfistas

Alfa Romeo opfordrer alle alfistas i MadridAlfa Romeo opfordrer alle alfistas i MadridAlfa Romeo opfordrer alle alfistas i MadridAlfa Romeo opfordrer alle alfistas i Madrid

Lanceringen af ​​den nye Giulia markerer starten på en ny fase Alfa Romeo. Derfor har selskabet lanceret en reklamekampagne, som du har alle, der ejer eller har ejet en Alfa Romeo.

I den første fase af kampagnen, der begyndte den 7. juni, det italienske firma Han har ringet på alle dem, der betragtes som en del af Alfa Romeo familien gennem medierne. Bedt om at komme i kontakt med brandet via telefon eller corporate website.

Den anden fase begyndte den 9. juni, når mærket afslørede, at appellen er ikke relateret til kvalitet eller sikkerhedsspørgsmål, men med annonceringen af ​​ankomsten af ​​den nye Alfa Romeo Giulia. Hensigten med selskabet får mulighed for kunder, ejere og tidligere ejere af kende og prøve deres nye model.

Til dette formål har det arrangeret en række arrangementer i Madrid, som en udstilling af klassiske smykker Alfa Romeo 18. og 19. juni; en afprøve nye model i Jarama 20, 21, den 22. juni; en vinde en tur til Milano at besøge centrale museum af brandet og tildeling af en Giulia under en weekend.

Du kan også være interesseret

Alfa Romeo Giulia: teste den nye italienske sportssedan

Forbedre dine køretekniske kurser RACE-Red Bull

R Volkswagen køreskole

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis