SRC-kitcars, de spanske brand reproduktioner og brugerdefinerede biler

SRC-kitcars, biler og replikaer somSRC-kitcars, biler og replikaer somSRC-kitcars, biler og replikaer somSRC-kitcars, biler og replikaer som

De kom fra forskellige verdener, men den passion for den automotive verden sluttede sig til dem i, hvad der er i dag de spanske firmabiler kit mest berømte af vores land. De kit biler er kopier af biler på grundlag af andre mere overkommelige. Vil du have en Ferrari? Toyota MR 2 med du kan få en med en dunk æstetik. Men SRC-kitcars er ikke kun reproduktioner, som biler er deres undergang.

Daniel Llorente og Francisco Aguilar er grundlæggerne af en mallorcanske selskab kaldet SRC-kitcars. Francis selv fortæller os, at Daniel og han havde ingen erfaring i den automotive verden, ud over den lejlighedsvise tilgang til en verden af ​​amatør konkurrence. Daniel, administrativ, og Francisco, men skibsbygger luftfartsselskab træning, sluttede at give liv til SRC-kitcars, et eventyr, der ville ændre deres liv.

Efterskælv lancerede virksomheden

Det hele begyndte, da de var forelsket i replikaer blev bygget i England, men den lave kultur i vores land i det, refererer til kit biler lavet få import var forenelige med spansk lovgivning, og at hvis de ikke var havde loyalitet de gerne vil. Derfor er de i gang med arbejdet og skabte SRC-kitcars.

Siden da har virksomheden vundet mayorquina berømmelse i og uden for vores land. Deres replikaer er så pålidelig som har gjort et navn i udlandet, hvor brugen af ​​kit biler er mere udbredt, faktisk 90 procent af sine ordrer kommer fra uden for vores grænser.

Den store lighed mellem efterligninger er resultatet af flere års indsats. De arbejder med glasfiber at komme så tæt som muligt, og vi forklarer, at for at godkende en af ​​disse kits er nødvendigt at have en akkrediteret værksted, hvor et certifikat for samling, en ingeniør projekt, der opfylder kravene i den spanske lovgivning og udstedes laboratorium, der har foretaget dynamiske prøver at kontrollere de gode resultater af bilen. Endelig kontrollerer ITV, at alt er i orden, og OKS.

Kit-CarsSport som

Men hvis noget begejstrer i SRC-kitcars fremstiller sine egne biler. overkommelige sport, til unikke, sjove køre og med en æstetik, der imponerer. Fra 22.000 euro og 35.000 euro kan du få med Concept Concept En eller to hhv. To prangende sportsgrene, der ikke når det væld af vægt (Koncept To vejer knap 650 kg) Og flytte dem Honda motor 160 hk eller 180 hk. Baghjulstræk, er to-sæders disse beregnet til at falde i kærlighed.

Mens mærket er kendt i udlandet for kvaliteten af ​​sine efterskælv, så vidt biler er berørt som, SRC-kitcars vinder valuta i vores land. Så meget, at halvdelen af ​​ordrerne kommer fra inden for vores grænser. Hvis du vil have en, skynd dig, fordi seks projekter ved hånden og venteliste kan være op til to eller tre år, hvis du beder om noget meget eksklusivt.

Hans hensigt i fremtiden er at fortsætte med at vokse og kvaliteten af ​​hans kreationer er ikke i tvivl, at det vil lykkes, SRC-kitcars er det bedste eksempel på, at vanvid kan i sidste ende ændre dit liv.

Du kan også være interesseret i:

Uro, Hummer spansk

Hurtan fylder 25

Iguana, behøver det spanske mærke ikke kender