Hankook Ventus Prime³: den perfekte balance

Hankook Ventus Prime³: dæk mere afbalanceretHankook Ventus Prime³: dæk mere afbalanceretHankook Ventus Prime³: dæk mere afbalanceretHankook Ventus Prime³: dæk mere afbalanceret

Tre ud af 10 dæk løbet 103 mio Hankook Det producerer årligt De sælges i Europa. Det er dens vigtigste marked, grunden til, i nogle år, Det tilbyder i Ungarn en planteproduktion som det tillod dig at give dine dæk en betydelig kvalitet spring. Der er fremstillet Hankook Ventus Prime³, et produkt, der er indbegrebet af balancen mellem sportslighed og sikkerhed.

Resultat af en F & U, år efter år, 5 procent af den globale omsætning Hankook, den Ventus Prime3møder teknologi sidste generation både at være effektiv, da prestacional eller forsikring. I denne investering og den deraf følgende kvalitative udvikling af sine produkter er nøglen til Hankook er ikke kun originale udstyr mærker som Mercedes (Fra 2013), samt andre Audi, Porsche, BMW (den første dæk er godkendt til en 7-serie Det har været en Hankook) eller, blandt mange flere, Volkswagen, for hvilket det allerede er første dæk leverandør. I dag er også Hankook Officiel Tire Touring Car Championship mest prestigefyldte: den DTM. Det har også udvidet sit samarbejde i Europa formel 3, hvor nye drivere er forfalsket.

Hankook Ventus Prime3: premium dæk

den Hankook Ventus Prime3, fås i en bred vifte af dimensioner og hastighedskoder (185 til 245 mm for bredden af ​​slidbanen, 40-65 procent fælgprofil 15 til 18 inches og hastigheder H, V, W og Y), har fremragende resultater i deres badge. Konto, for eksempel, den højeste rating (A) i vådgreb og så næsten enstemmigt i alle foranstaltninger. Det er væsentligt for de brede langsgående riller i slidbanen tillade effektiv bortledning af vand. At mens nyskabelser som de forskellige dybder af den tværgående mindre, hvilket resulterer i en stivhed og letter balance mellem ydelse våd og tør.

Hankook Ventus Prime³Hankook Ventus forbindelse Prime3 er også vigtigt, med polymer med høj molekylvægt der på sin side, forbedrer bremsning effektivitet på vand og reducerer slid (let at kontrollere ved visuel tilpasning indikatorer VAI, dette hjul) uden at påvirke resten af ​​forestillingen. Faktisk sin vurdering af Energieffektivitet er meget høj: A C, universel hele spektret. I denne forbindelse skal det bemærkes, at der blandt den højeste rating, A, og den nederste, G, der er en forskel i effekten på forbruget af kun 0,5 l / 100 km, hvilket giver en idé om, hvad Hankook Ventus effektiv denne Prime³.

Derudover rullende støj fra sådanne dæk er lav: Forskellige foranstaltninger, mellem 70 og 72 dB. Det er muligt ved andre teknologier udledning Hankook Ventus Prime3 som design af knopperne placeret inde skulder af dækket: have en hældning, der reducerer loudness, ligesom det er produceret slid og mod sædvanlig. kant også design med konturerede indhak, minimerer støj eller vibration for at reducere luftturbulens.

Hankook Tire KvalitetFor ydeevne tør, den Hankook Ventus Prime3 ydelser fra blok stivhed af slidbanen stigende op til 10 procent hviler på jordoverfladen. O affaset riller også hjælpe med bremsning, øge mængden af ​​hjulet i kontakt med jorden. Eller central slidbane ribbestruktur forbedrer manøvredygtighed. Dette formål har til formål at udforme ribberne, som giver en anderledes stivhed i dele af slidbanen eller ydre faste blokke, som giver mere modstand mod deformation. De er lige så vigtigt som en bearbejdede struktur hvor forstærkning bælter De har sammen og giver den ideelle slidbane modstand, lagene af bred stål alt håndtering vådt eller tørt, det stabiliserende rayon øger slidstyrken og stivhed af flankerne eller på dem, det ydre lag, med en forbindelse kompatibiliseret silica trækkraft og rullemodstand.

Du kan også være interesseret i:

Laufenn, den nye Hankook dækmærke

iFlex, dækket uden konkret luft af Hankook

De nye Hankook dæk til SUV og 4x4