De bedste biler og SUV’er til at købe for værdi / pris

De bedste biler og SUV markedsværdi / prisDe bedste biler og SUV markedsværdi / prisDe bedste biler og SUV markedsværdi / prisDe bedste biler og SUV markedsværdi / pris

mellem 9.000 og 27.000 euro. Ingen grund til at bruge flere penge, hvis du tænker købe en ny bil, selv store ya, nogle med op til 7 sæder og ønsker naturligvis sikre en godt valg til værdi / pris. Nej, vi ikke taler her billige biler eller lave omkostninger ... selvom man kan "snige" på vores egen fortjeneste listen. Denne gang vi valgte 11 smarte shopping lærere at, i dag, mener vi, at skille sig ud i deres respektive segmenter så meget at byde på en meget rimelig pris, og altid med et optimalt niveau af kvalitet i sin klasse. Garanteret!

Borgernes mester køb

Suzuki Celerio 1,0 GL: fra 9.190 euro

Suzuki celerio repræsenterer muligvis den billigste alternativ nu i segmentet for borgerne. Men også det præsenteret med stærke argumenter. Måske chassis niveau og fornemmelsen af ​​at køre en Seat Mii eller Toyota Aygo er mere tunede biler, men værdsættelse et segment, hvor Mobilitet er grundlaget, til at bevæge sig primært eneste by, hvor rå og effektivitet, Celerio er et godt alternativ. hans 1,0 motor 68 hk vi følte fantastisk, meget adræt, og tilbringer meget lidt, omkring 5 l / 100 km i byen. Hertil kommer, at bilen har god rækkevidde til din lille 3,60 meter. Selv om der er i GA færdig ved 8.390 euro, er vi tilbage med GL til 9.190 euro, bedre udstyret og aircondition.

Suzuki CelerioUtility: lærere indkøb

Peugeot 208 1.6 BlueHDi / 75: fra 11,650 euro

selv om langt mindre end 10.000 euro du finder interessant hjælpeprogram markedet op (ligesom en Ford Ka + eller Dacia Sandero), i denne forstand vi rejse en lidt mere krævende. ved tegn mest alsidige biler, og en vis dieseldrift efterspørgsel og benzin, og en minimumsstandard for kvalitet. I det, Peugeot 208 er en rund produkt, og hvis du vælger en Diesel uovertruffen: for prisen på andre atmosfæriske benzin, starter Peugeot-forhandler den 1. januar.6 BlueHDi turbodiesel som det er en lettere og bevæger sig godt.

Skoda Fabia 1.2 TSI: fra 11.600 euro

den benzin indstilling i segmentet. Den Skoda Fabia er ikke det sidste værktøj til markedet, men det er stadig en af ​​de mest interessante. meget rummelige og funktionelle, Den præsenterer en Fantastisk 1.2 TSI motor 90 hk en virkelig konkurrencedygtig pris. Blødhed, gode fordele, en lavt forbrug... og en masse mindre end den nye hjælpeprogram VW-koncernen, som Seat Ibiza pris. Før du ændrer ny generation (som ikke har meget) det er en stor chance for at tage det for meget lidt. Stor bil.

Komprimerer: shopping lærere

Opel AstraOpel Astra 1.0 Turbo: fra 15.995 euro

Vi givet hvordan markedet lige nu, og fremtiden foran os, vi overgive sig til benzin i den kompakte segment. Og vi startede med Opel Astra, Årets bil i Europa 2016. Stor chassis, høj ydeevne, bemærkelsesværdig ... og opfattede kvalitet Turbo 1.0 motor 105 hk mere end nok til at flytte den kompakte uden at bruge meget. meget rund bil, komfortable og er, i dag, en mester køb konkurrencedygtig pris.

Ford Focus 1,0 Ecoboost: fra 16,295 euro

Og vi kan ikke lukke uden også at tale om kompakte Ford Focus. Det har altid været en af ​​de mere interessante alternativer til dens værdi / pris og også det sætter en dynamisk kvaliteter, der gør du lyst til en af ​​de mere direkte og agile biler i sit segment. Dem, der gerne sportslig kørsel vil føle sig belønnet. Desuden dens 1,0 Ecoboost motor 3-cylinder er også vidunderligt: ​​100 hk der florerer meget.

SUV: shopping lærere

Dacia Duster dCi 4x4: fra 16.200 euro

Vi startede vores SUV turné med Dacia Duster. Men ikke med en Dacia Duster nogen, nej. Selvom du har 10.000 euro og et marked udgave, er vi tilbage med dette "eksklusive "Diesel 110 hk og firehjulstræk. Hvis du ønsker en reel 4x4 vil du ikke finde bedre priser. En ultra effektiv motor, en masse af pålidelighed og robusthed til rullende på alle overflader De gør det Dacia Duster SUV, der gælder for næsten alt.

Dacia DusterKia Sportage 1.7 CRDi: fra 22.500 euro

Vi klatre et skridt og gå til competidísimo kompakte SUV segment. I dette tilfælde valgte vi Diesel bil givet sin mere velkendte karakter og volumenet og vægten af ​​disse køretøjer. Og her vædde vi Kia Sportage. Det er en af ​​de bedst sælgende, Mount 1.7 CRDi 115 hk med meget gode resultater, tilbyder en meget attraktiv, og det den mest komplette generelt. Svært at knække. Nissan Qashqai dCi en Hyundai Tucson CRDi eller (dette med den samme motor) er også gode alternativer, til en meget konkurrencedygtig pris, men noget højere nu.

1.6 BlueHDI 5008/120 7 steder: fra 26.900 euro

Vi endte vores SUV gennemgang af en alternativ plus size. Vi går til stort segment, med 7 sæder... Hvad interesserer dig? Nå, først og fremmest, vi kom ud to alternativer: Skoda Kodiaq og Peugeot 5008. Enten er et glimrende valg, men vi var prissat i dag med den 5008 motor 1.6 BlueHDi 120 hk, nok til at flytte det at tale om en letvægts SUV for sin 4.64 meter lang. Bare ramt markedet, det har en fantastisk design og store udstyr. For at kvalificere sig til en Kodiaq TDI, 150 hk og ja, skal du bruge mindst 31,590 euro ... hvilket ikke er dårligt for den bil, der er.

Saloons: master køb

Skoda Octavia 1.0 TSI: fra 18,690 euro

Vi bliver ved med at tale om Skoda, fordi vi går ind saloner og fandt en indstilling, der altid rangerer blandt de mest fremtrædende. Selvom dette segment omgår sit bedste, Du kan næppe finde på markedet et mere interessant bil ved kvalitet / størrelse / pris den nye Octavia. med den 1,0 TSI-motor 115 hk Det er lækkert, og hvis du ikke gør mange kilometer om året (hvor måske du ville være interesseret i 2.300 euro plus 1,6 TDI), er et enestående valg. En af de bellboys større markeds-, en stor indvendig rummelighed en En højtydende motor, og et niveau af finish og ærligt gode justeringer, lave en rund sedan.

Skoda OctaviaMinibus: shopping lærere

Citroën C4 Picasso PureTech 110: fra 17.900 euro

Vi slutter vores tur til markedet med den minivan, hvor vi står tilbage med to alternativer. i kompakt kategori, 5 pladser, Citroën C4 Picasso synes en fremragende familie valg til prisen. Hvordan og meget funktionelt, og den nye benzinmotor 1.2 PureTech 3 cylinder 110 hk Det er også den mest konkurrencedygtige. Ikke en kugle, men sikrer god mobilitet og en meget korrekt ydeevne.

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi / 120 7 steder: fra 23.200 euro

Vi vil ikke 7-sæders MPV, og her er det også mere end konkurrerede beslutning. Størrelse og kapacitet, er vi forpligtet til diesel, menRenault Grand Scénic bedst, en Toyota Verso, Citroën Grand C4 Picasso eller Ford Grand C-Max? Nå denne gang, værdsættelse hele var vi med Grand C-Max. Det har en stor fornemmelse af kørsel, godt udstyr, masser af plads og krop, og en ny 1.5 TDCi motor på 120 hk der er perfekt egnet til de krav, vi bad om. hans gennemsnitligt forbrug på kun 4,6 l / 100 km Det er en garanti, og selv om ikke den hurtigste, fungerer godt.

Du kan også være interesseret i:

Bedste SUV markedet for mindre end 30.000 euro

De bedste biler og SUV Automobile Barcelona 2017

Biler med bedre tilbud May