Så biler af Guardia Civil fulgte protesterne i Barcelona

De borgerlige Guard biler blev beskadiget af € 135.000 efter protester fra BarcelonaDe borgerlige Guard biler blev beskadiget af € 135.000 efter protester fra BarcelonaDe borgerlige Guard biler blev beskadiget af € 135.000 efter protester fra BarcelonaDe borgerlige Guard biler blev beskadiget af € 135.000 efter protester fra Barcelona

Dings, flade dæk, strimlet multimedie udstyr, glasskår og måner, klistermærker og alle former for skader. Vi opdagede i en kampagne i Catalonien Hvordan var de køretøjer af Civil Guard tre Nissan Patrol plus nogle turisme camoufleret, efter protester sidste dag September 20 Under Barcelona. Konkret skaden indtraf i løbet af en offentlig protest, før den retslige udvalg, der trådte ministeriet at foretage registreringer vedrørende illegal opkald folkeafstemning den 1. oktober.

den Unified Association of Civil Guards (AUGC) og rapporteres i de følgende dage angreb på køretøjer krop, selv viser, hvordan forskellige fotografier, stod bag protesterne. en gang det lidte tab ekspertudtalelse og vurderede skader på motorer, støddæmpere, maling og materialer biler, kroppen selv Han er steget til landsretten det fulde beløb af skaden.

Således sagen flyttet indsamle en endelige beløb for skader af 135,632 euro værd, ifølge en kopi af budgettet på forhånd udelukkende af El Confidencial oktober sidste 9. I det er nærmere beskrevet i skader på tre køretøjer og reparationsomkostninger: den første 33,729 euro værd, den 34.708 sekund ved og tredje og sidste, for 67,193 euro. Her ud over det fulde niveau reparation krop og interiør, det måtte udskifte både motor og instrumentbrættet og rattet. Alle også blev inkluderet komplet rengøring og desinfektion. I galleriet kan du se den stat, hvor de var alle.

Du kan også være interesseret i:

salg, fabrikker, mærker: hvordan konflikter i Catalonien påvirker bilindustrien