Volvo XC40 ny SUV lover maksimal funktionalitet: så vil

Volvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefraVolvo XC40 lover revolutionen indefra

Volvo XC40 løfterne til at være en revolution i segmentet Urban præmie SUV. vi i øjeblikket ikke har officielle billeder af den svenske bil, men vi ved flere ting: Det vil blive frigivet inden udgangen af ​​2017 Ikke på Frankfurt Motor Show, hvor brandet ikke vil være present-, vil hybride varianter, motorer tre og fire cylindre ...

Volvos side ved vi også, at vi har arbejdet meget, meget grundigt i et afsnit især: den opbevaring og håndtering af genstande inde i bilen. Det svenske mærke Han lover "i slutningen af ​​uorden" og at føreren af ​​den kommende Volvo XC40 vil inden for rammerne af sine arme alt hvad du behøver at opbevare dine personlige ejendele. Og desuden, de er ude af syne for resten, også hjælpe med at "rydde dit sind".

Hvordan de har gjort? Først udfører en forskning for at finde ud af problemerne med chauffører i hverdagen at gemme dine ejendele i bilen. Så de konkluderede, at de fleste biler havde svagheder i den henseende ... og dermed begyndte at arbejde inde i nye XC40.

Volvo XC40, alle på

Volvo XC40: løsninger af alle slags

Ud over at mærke nye modulære platform, Volvo XC40 som vil være den omkring Længde 4,4 meter- beregnet til at være henvisning med hensyn til funktionalitet, plads og lagerkapacitet inde. Startende med den døre: Svensk flytte højttalerne til at rumme rum i at fange et par flasker, en bærbar computer eller en tablet. Derudover XC40 har en sub-woofer innovative inkorporeret i instrumentbrættet, hvilket ligeledes vil Særlige kreditkort slots eller andre kort.

i central tunnel, beliggende mellem forsæderne, være et område, herunder en stor kapacitet tissue Box og lille beholder hvori efterlader rester som skraldespanden. For telefonen, vil Volvo XC40 har en plads til trådløs opladning og USB-porte til dette formål. den handskerum, i mellemtiden, vil du have en lille foldning krog at sikre, f.eks, tasker eller rygsække. Under sæderne Der vil også være to separate små rum til opbevaring af ejendele, såsom tabletter eller små emner.

den bagagerum Volvo XC40 lover reference også være brugervenlighed og funktionalitet. Ud over at have en lukket rum under jorden, vil der være en særligt system til at adskille effektivt bagage, og to kroge for at sikre og andre fire kroge belastning at bære bagage komfortabelt. den bagsæder har en elektronisk mekanisme til, at blæse knappen, fold ryglænene og få en helt fladt lastrum.

Volvo XC40

Du kan også være interesseret

XC20 volvo: En anden SUV til rivaliserende Q2?

Volvo XC60: alle nye SUV priser

Volvo vil ikke investere mere i Dieselmotorer