Lada X-kode, de nye små SUV Russisk

Flere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kodeFlere rivaler i kampen om små SUV'er: ankommer fra Rusland Lada X-kode

AvtoVAZ, den russiske producent hovedparten ejes af Renault-Nissan, har netop vist på Moskva Motor Show sit seneste projekt: En Lille SUV ser meget moderne at som Lada X-Ray, kendetegnet ved sejler former sidedøre og give et unikt udseende.

Mens Lada X-Ray -en model og produktion ved hjælp af den samme platform til alle Dacia- Det var nu vist på version Cross Concept, med side skjolde og mere headroom, at gøre det mere Campero; X-kode, der er navnet på den nye konceptbil Lada, gjorde han sin første optræden før offentligheden.

Designet af Lada X-kode Steve Mattin er i øjeblikket chef designer af AvtoVAZ og, tidligere, far til modeller som Mercedes ML og GL. Alt arbejde omkring Lada X-kode, som har en relativt tæt kig på, hvad der kunne være i bilen, hvis produktion ville starte næste år, Det er blevet fastslået hos firmaet Tolyatti, historisk, fordi der blev startet i 1977 produktionen af ​​den ikoniske Lada Niva.

Lada X-kode, motorer og gearkasser

Den Lada X-kode rival SUV allerede er til stede på det russiske marked som det ville være Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de første to, ville have trykladning Bank organer formentlig Alliance, 1,2 TSI fire cylinders- men i modsætning til dem, måske med en øget udbud af firehjulstræk versioner, denne mulighed i tilfælde af Juke er koncentreret i de to versioner af højere effekt, men selv Renault Captur påtænkt.

Blandt bidragene fra Lada X-kode ville have den såkaldte Lada Connect, et telematik-system Smartphone, der kan sende oplysninger til bilen og i den nærmeste fremtid, nyd cloud-tjenester.

Funktionerne af Lada Connect er låse og låse bildøre, kontrollere deres status, tænde for lyset eller dytter i hornet for at finde det på en parkeringsplads, tage bilen på et kort, modtage meddelelser om nogen slag eller hvis bilen det er blevet trukket. Det vil også være muligt at låse motoren og sende bilen position til politiet eller helpdesk, tænde for air condition eksternt modtage data om vedligeholdelse og lave en aftale eller har oplysninger fjernfejlfinding. Systemet analyserer ligeledes tilbyder daglige kørsel statistik.

Lada X-Ray og Vesta Sport, sport versioner

Ud over denne jakke version af Lada X-Ray og X-kode vil snart blive integreret i rækken af ​​producenten sælger flere biler i Rusland, både det første, X-Ray som Lada Vesta, den kompakte fire-dørs sedan, er blevet præsenteret stier sportslige versioner der vil snart nå produktion.

Lada Vesta Sport

Uden for en mere aggressiv og aerodynamiske anordninger, disse versioner skiller sig ud for højden sænket suspension eller ved bidrag stor diameter hjul 18 ". Lada X-Ray og Vesta Sport, som de kaldes, har en 1,8 liter motor taget fra sin oprindelige 122 hk til 150 med ændringerne i udvekslingen af ​​din motor og udstødning.

Du kan også intersar

Vesta Lada sedan, 'lavpris' Russisk

Renault Kaptur, deres mest off-road kun for Rusland

AvtoVAZ Xray Concept, den luksus SUV fra Rusland

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis