Ford EcoSport 2018 erobringen af ​​Amerika

Ford EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billederFord EcoSport 2018, dine bedste billeder

Efter ankomsten i Europa, det nye Ford EcoSport forbereder sig på at nå Nordamerikanske marked. For det modtager store og interessante forbedringer vi kan vide nedenfor.

Både mekanisk synspunkt Ford EcoSport tilbydes i USA med ansete motor Ecoboost af tre-cylindret turboladet motor med 1 liter. det vigtigste nyhed Det er dog ankomsten af en 2-liters atmosfæriske. Også nye dette sidste go forbundet med et hjul drivsystem, Det tjente udelukkende med automatiske seks hastigheder. Det er overflødigt at sige, denne version Du kan prale fremragende kvaliteter i off road kørsel, hvilket gør EcoSport i alt meget krydret denne måde og har tilpasset suspensioner.

udstyr fremhæver Premium lydsystem Harman B Titanium finish med et team af mounts 10 højttalere Herunder diskanthøjttalere og bashøjttalere i fordørene og en subwoofer i den bageste. Systemet funktioner 675 watt. Ford EcoSport har også HD Radio teknologi og dobbelt radio FM-antenne, der øger rækkevidde og klarhed af signaler.

Kunder, der ønsker at skille sig ud, vil finde mange måder at personliggøre din Ford EcoSport. sammen med 10 valg af udvendige farver, Der er syv muligheder og omgivende belysning Fire bud efterbehandling niveau - S, SE, SES og Titanium.

Ford EcoSportden Ford EcoSport letter kontakten med familie og venner takket være SYNC 3, den kommunikation og underholdningssystem Ford. Hurtigere, mere intuitiv og let at bruge, omfatter systemet stemmegenkendelse og et forbedret respons controller kommandoer.

Optimeret til håndfri brug, SYNC systemet 3 for EcoSport Den er koblet med touchscreen som en smartphone eller tablet. Den 8-tommer skærm tilbyder forreste række beboere let adgang til at betjene tilgængelige kommandoer Carplay Apple og Android Auto.

Chauffører har også mulighed for at kende status for din bil via mobiltelefonen. Takket være den ansøgning Slut SYNC FordPass rådighed, Du kan låse, låse og finde deres køretøj fra næsten hvor som helst bruger. Den mobile applikation giver ejerne mødes brændstofniveau afstand og kilometerstand, blandt andet.

Ford EcoSport funktioner to USB opladning porte Hurtige enheder for at sikre, at ejerne er altid på fuld kapacitet. Derudover er der to stik 12 volt og en 110 volt. Den EcoSport har en god størrelse bagagerum og flere huller til at rumme objekter, både i de forreste sæder og den bageste.

den Ny Ford Ecosport vil komme til forhandlere USA i begyndelsen af ​​2018.

Du kan også være interesseret

- Ford EcoSport 1,0 Ecoboost / 140: indtryk og det faktiske forbrug

- Ford EcoSport, Nissan Juke og Renault Captur: mini SUV til magten