Ny Mini 5-dørs: mere alsidighed fra 21,450 euro

Ny Mini 5-dørsNy Mini 5-dørsNy Mini 5-dørsNy Mini 5-dørs

Rækken af ​​den nye Mini glæder sig nye 5-dørs version. Ud over inkorporeringen af to yderligere bagdøre, mest akselafstand (72 mm mere) Og den lille redesign kabinen er nøglen til at sikre mere plads tilgængelige for beboerne bagsæder. Hertil kommer, at officielle volumen af ​​lastrum i bagagerum øger 67 liter for i alt 278 liter kapacitet.

Længden af ​​legemet mini af 5 dør Det er 3.982 mm til versioner Cooper og Cooper D og 4.005 mm for varianter Cooper Cooper S og SD. Udviklet på baggrund af den 3-dørs Mini ny generation Mekanisk det fremhæver den nye generation motorteknologi TwinPower Turbo og allerede tilpasset til at opfylde forureningskontrol standard Euro 6. benzin markedsføring Cooper starte med tre cylinder 1.5 og 136 hk og Cooper S 2,0 firecylindret 192 hk; Diesel, One D med 1,5 motres tre-cylindrede 95 hk, Cooper D 1,5, tre-cylindrede 116 hk og Cooper 2.0 SD fire-cylindret 170 hk.

Mini 5-dørsStandard, mekaniske versioner Mini ny 5-dørs De vil blive kombineret med en manuel gearkasse sekstrins, eventuelt tilbyde en automatisk seks eller auto-sport seks gear. I alle varianter, de mest effektive svarer til Cooper D, for hvilke Mini erklærer et gennemsnitligt forbrug på 3,6 til 3,7 l / 100 km (95 til 97 g / km CO2). I mere ydelse side, finder vi varianten Cooper S, til en maksimal hastighed på 232 km / t og en acceleration fra 0 til 100 km / t på 6,9 sekunder annonceret.

dynamiske dyder arvet

den dynamik medfødte mini også det vil glæde bilister, der vælger denne alsidige 5-dørs krop. Den specifikke justering af suspensionen, og en anden serie af særlige chassis foraksel artikulation og enkelt stiver og en bagaksel multilink sikre stor smidighed i kørsel et element, der bidrager til styretøj elektromekanisk med standard Servotronic funktion. Systemer som dynamisk stabilitetskontrol (DSC), Dynamic Traction Control (DTC) Kontrol og Elektronisk differentialespærre (EDLC) bidrager med deres korn af positiv sand i den dynamiske kapitel i tilfælde af de mest magtfulde versioner Cooper S og Cooper SD passerer tæller nummer med den særlige anordning Resultat Kontrol mens Dynamisk Kontrol Suspension (DDC) er en af ​​de mest anbefalede for ønsker at nyde at køre en Mini reneste valgfrie elementer og pasional.

Af systemet Mini Driving Modes, føreren kan vælge til enhver tid hvilken slags kørsel du til alle tider, fra en mere stille og civiliseret MID og GRØN, en mere energisk og sporty SPORT.

Mini 5-dørsSikkerhed og udstyr

Serie, Mini 5-dørs vil blive forsynet med sikkerhedsanordninger som front- og sideairbags, side gardin airbags, automatiske sikkerhedsseler tre ankerpunkter på alle pladser, ISOFIX barnestol på bagsædet og kontrolsystem pres dæk. Som enheder bistår kørsel, vil fremskrivningen systemet tilbyde information Head-up display, den Park Assist eller bageste parkeringshjælp med kamera system Kørsel assistent (Inkluderer dynamisk fartpilot, stråle assistent, oplysninger om hastighedsgrænse, advarsel om fodgængere og Kollisionsadvarsel med bremsefunktion i byen).

den infotainment-system mini Forbundet vil tilbyde flere muligheder, for ikke at nævne den browser Professional og systemet High Fidelity lyd Harman / Kardon. Alle disse elementer skal forene som det er sædvane i en Mini uendelig udbud tilpasning til udvendig og indvendig.

Priserne på den nye Mini 5-dørs

benzin

136 hk 5p Mini Cooper: 21,450 euro

Mini Cooper S 192 hk 5p: 26,850 euro

diesel

Mini Cooper D 116 hk 5p: 23.000 euro

Mini Cooper SD 5p 170 hk: 27.650 euro