Officer! Jaguar E-Pace: dette er den nye kompakte SUV

Jaguar E-Pace: alle fotos af den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle fotos af den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle fotos af den nye kompakte SUVJaguar E-Pace: alle fotos af den nye kompakte SUV

Han sluttede sig Jaguar SUV verden hånd F-Pace et år siden. Nu, i mindre end tolv måneder, denne model er ikke kun den bedst sælgende bilmærke, men selv giver anledning til at slutte to nye forslag om at tilbyde SUV: Elektrisk I-Pace, og E-Pace, at i dag har officielt afsløret en trin lavere i størrelse.

den nye Jaguar E-Pace Det er godt placeret åbning af nye Jaguar SUV rækkevidde og målt 4.4 meter, bare fire centimeter mere end Range Rover Evoque strøm. F-Pace øjeblik forbliver som flagskib med sine 4,7 meter lang, men ikke for længe. I den bærbare næste job Jaguar J-Pace er der et stort, i nærheden af ​​fem meter, og 2019. Ud fra følgende betragtninger før, og for efter sommeren 2018, Vi har allerede nævnt I-Pace: En SUV coupé af 4,68 meter det vil tilbyde en elektrisk kun fremdrift-omkring 350 km fra autonomy- og vil blive fremstillet af Magna Steyr i Østrig.

Men lad os først ny hånd: den Jaguar E-Pace. den nye kompakte SUV Det vil tage aluminium platform åbnede XE sedan og anvender dette materiale ved 75 procent, gør det muligt at sænke vægten også antage eksklusiv. Også gøre brug mekanisk til Ingenium Dieselmotorer og benzin gruppe (den første jaguar at kun tælle dem i sit sortiment) altid 2,0 liter: For nu ikke forventet V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: motorer

i Diesel, Jaguar E-Pace vil have beføjelser 150, 180 og 240 hk, mens benzin han satse på 249 motorer og 300 hk, altid med 9-trins automatgear, Mens op til 180 hk diesel med manuelt gear kan vælges og vil blive tilbudt med front-eller firehjulstræk med en startpris på 37.400 euro. Så kunne der være en version SVR klart sportslige farvestoffer, omend med fire-cylindrede motorer.

denne nye Jaguar E-Pace leger med korte udhæng, en en luft coupe, mindre udtalt end i hans ældre bror (I-Pace elektriske), selv om de ikke ty til krom stel på dørene for at forhindre farvestof, klassiske overlegne produkter. Desuden er de sædvanlige smalle forlygter seneste Jaguar ændret til et par mere ligner F-type sport -de bageste linser, hvis de satse effekten skærpet som arbejdede ved de gruppe- former.

Jaguar E-Pace: Kørsel under kontrol

Dynamisk, den Jaguar E-Pace giver dig mulighed for at skræddersy dit svar vej. Det er muligt at foretage justeringer accelerator, adresse, forandring, og når den er tilgængelig, systemet Adaptive Suspension Dynamics, som overvåger køretøjets bevægelser hver 2 millisekunder. Alle e-Pace tilbyde et system JaguarDrive Kontrol, Det tilbyder føreren fire drivende tilstande: Normal, Dynamic, Eco og regn / Is / sne. Desuden tilbydes grundlæggende versioner af avancerede front-eller firehjulstræk systemer.

den Jaguar E-Pace hjulstræk styre drejningsmoment akser mellem hvem realtid. den Standard Driveline sende moment til baghjulene, hvis du mister grebet af fronten, mens de mere sofistikerede Aktiv Driveline AWD (aktiv momentfordeling) Vil arbejde med stort set 100% moment til baghjulene og fra data indsamlet af forskellige sensorer ændre drejningsmomentet på hvert hjul, som tillader en mere neutral adfærd baseret understyring stigende modmoment på det yderste hjul og overstyring sende mere drejningsmoment til forhjulene. To separate koblinger på hver bagakslen kunne reducere eller øge drejningsmoment til hver enkelt at modtage alle tilgængelige. dette samme funktion tjener til at maksimere dynamik -supported af et system selektiv kurve bremsning- når det drejer sig om, eller tage maksimal trækkraft på glatte overflader.

Jaguar E-Pace: BillederOg indeni, nye Jaguar E-Pace er så raffineret og eksklusiv som den mest ambitiøse Jaguar. De interne linier er inspireret sportiness eksplosiv F-type, mens funktionelt lover mange huller slide at tilføje en kommende kapacitet 30 liter, herunder to separate rum til lokalisering smartphone og tablet. hans annoncerer 577 liter bagagerum kapacitet og inkorporerer motoriseret åbning nøglefri fod bevægelse.

Som for personale, tilslutningsmuligheder og underholdning om bord de ikke er blevet enten ignoreret i den nye Jaguar E-Pace. Den SUV kommer som standard med systemet Infotainment Touch Pro med 10-tommer touchscreen og i option, en digital instrumentering med 12,3 skærm". Udenfor er ny fremskrivning informationssystem på forruden (Leder Up Display), Som den kommer til at gengive data såsom motoromdrejningstallet og mobiltelefon integration, som giver e-Pace ruter eller foreslå musik til at sætte fut turen. Det vil også give den Innovativ Aktiv Key System: Et armbånd vandtæt at åbne bilen ulåst.

Advarsel systemer i køretøjer blinde, perifere kamre, der bestemmer modkørende trafik, parkering arbejdsbier eller nødbremsning er også blandt de aktiv sikkerhed en Jaguar E-Pace der ønsker meget høj. Måske vi lægger mellem spørgsmål øjeblik vægt: trods anvende aluminium, en version af E-Pace lave 1.700 kg.

Du kan også være interesseret i:

Den nye Jaguar E-Pace, testet under ekstreme forhold

Komplet udvalg af Jaguar, forbedret

Det er den nye Jaguar XF Sportbreak