Ford Tourneo Courier 2014 mere effektivitet og rum

Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mere plads last, dette er en af ​​de mest fremragende funktioner i den nye Ford Tourneo Courier 2014. Nemlig undertegnelsen af ​​ovalen erklærer en rumvolumen bagagerum af 708 liter, en kapacitet, som kan forøges op til 1656 liter når folde sæderne i anden række.

Rækken af ​​motorer Ford Tourneo Courier 2014 det er mere effektivt. Diesel på tilbud, kan du vælge mellem en 1.5 TDCi 75 hk og 1.6 Duratorq TDCi 95 hp. For sidstnævnte motor, Ford annoncerede et gennemsnitligt forbrug på 3,7 l / 100 km og 97 g / km CO2.

For dem, der foretrækker den benzin, den Ford Tourneo Courier vil også være tilgængelig med den prisvindende turboladet tre-cylindret motor 100 hk 1.0 EcoBoost, for det amerikanske mærke et gennemsnitligt forbrug af forskud 5,2 l / 100 km og et gennemsnitligt niveau CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan have en bred teknologisk indholdselementer som enhedens start-stop-motor Auto-Start-Stop, den hastighedsbegrænser, samt kontrol dæktryk. Med hensyn til den sikkerhed, den Tourneo Courier Det omfatter stabilitet kontrol med bakke starthjælp, nødbremsning byen, trækkraft kontrol, tilt eller afhjælpning trailer svaje kontrol, blandt andre.

indretningen Ford SYNC kontrolleres af stemme, sammen med nødhjælp systemet nødhjælp De er klar til at hjælpe beboerne til at ringe til det lokale redningstjenester i tilfælde af uheld. Denne model vil være tilgængelige med tre udstyrsniveauer: Ambiente, Trend og Titanium.

dette Ford Tourneo Courier deler global platform for små biler Ford, så det indarbejder tekniske elementer, der også montere Fiesta og B-Max. Med ankomsten af ​​denne nye version Courier, den Tourneo sortiment strækker sig over deres valg med hensyn til antallet af kroppens varianter, og dannede i dag af Tourneo Connect, Tourneo Connect og Tourneo Grand Brugerdefineret.