Rimac Concept One, fra 0 til 100 km / t på 2,8 sekunder

Rimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept OneRimac Concept One

Kroatisk mærke lækkerier os med en elbil stand til at producere hvad der svarer til 1088 CV takket være batteri 91 kwh der føder de fire motorer med, en for hvert hjul. Hver kan arbejde selvstændigt og Rimac har kaldt dette system 'Enll-Wheel Torque Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maksimal hastighed på 306 km / t, og kun tager 2.8 sekunder at gå fra 0 til 100 km / t. Dens 164 mkg levering drejningsmoment mellem 0 og 6.500 omdr./min og fra mærket annonceret en rækkevidde på omkring 600 km. Dens egenvægt er 1.950 kg, svarende til en utrolig forhold på 1,79 kg / CV.

Dens dimensioner imødekomme til 4,5 meter lange, 1,9 bred og 1,2 høj og deres kamp er 2.750 mm.

Interiøret har en meget sporty og flot udseende takket være det arbejde af specialister Vilner. De driver informationssystemer er af nyeste teknologi og er perfekt integreret i kabinen.

Det udvendige design tydeligt søger en aggressiv og sporty look, der nemt kan konkurrere på markedet. Designere, der kommer fra Pininfarina De behøver ikke skuffe og omsorg for detaljer. Røde og sorte farver af hans krop perfekt kombineret. En kulfiber side skal tilføje en kølergrill, der giver voluminøsitet og et sæt baglygter med dybdevirkning, eksklusiv Concept One.

Den Rimac Concept One vil præsentere i år på Salon Privé afholdt i London (UK) den 5.-7 September og har penge og var heldig nok til at købe 88 enheder -kun vil nyde den markeds- bil udseende og adfærd, der kunne svare på fremtidens biler i sin klasse, og kan hengive enkle, men elegante italienske hånd. Pininfarina er klart, at ånden -Og hans diseñadores- lagde hånden på ham.

fora