Fiat Toro 2016 den første officielle billede af den nye pick-up

Fiat Toro 2016 den første officielle billede af den nye pick-up

Ligesom alle-terræn det meste er færdig ved at opgive den tidligere filosofi hårde gutter, det pick-up synes det også gradvist vil udvikle sig fra værktøj af slaget, næsten semiprofessionelt brug, praktiske 4x4 køretøjer mere komfortabel og raffineret. Der er endda producenter, der tør i dag, og for at nævne dette nyt koncept: SUP (Sport Utility Pick-up). Nu ved vi, at en af ​​deres første repræsentanter kunne være den nye Fiat Toro, hvis frontal billede har netop afsløret den officielle italienske mærke med en første "teaser".

Indtil videre er der ikke meget information om denne nye Fiat Toro. Vi kan sikre, at vil nå det latinamerikanske marked i begyndelsen af ​​2016, men det er endnu ikke bekræftet senere optræden i Europa. er vil fremstille i byen Pernambuco i Brasilien, på den samme fabrik, som få Jeep Renegade og ifølge forsikre forskellige midler i Sydamerika, det vil blive placeret et skridt over den aktuelle afhentning Fiat Strada, med nær SUV koncept i komfort og raffinement, men til gengæld under tykkere Toyota Hilux eller Ford Ranger. Detaljer, der ville placere dette Ny Fiat Toro i miljøet, eller måske endda en smule under den 5 meter længde.

Flygter derfor en økonomisk begreb som Strada, den nye Fiat Toro lover at være en stilfuld køretøj hver vej, praktisk for dem, der søger pladskrav, meget kapacitet belastning og god komfort og udstyr til brug på daglig basis. Dens forreste shows og en meget sporty og aggressiv billede, domineret af en kraftig LED optik. Det er bestemt synes tage mange funktioner i Fiat Concept FCC4, præsenteret blot et år siden mærket i Brasilien, at drage fordel af fejringen af ​​Hall of Sao Paolo.

den Fiat Toro har en dobbelt kabine krop, med fire døre og en god indvendig plads til 5 passagerer. Ifølge offentliggjorte latinamerikanske medier, vil det blive tilbudt i 4x2 og 4x4, og kunne ride benzin eller turbodiesel motorer, selv om deres markeder begynde at markedsføre en planlagt bi-fuel-version 1.8L og om 140 hk. Alt tyder desuden, at bliver en hård rival til ny Renault Duster Oroch (den pick-up version af vores Dacia Duster), Begynder det franske mærke i denne måned til at sælge på markeder som Brasilien eller Argentina. Du ikke overrasket derfor, at meget snart vi ved flere alternativer til denne nye segment "SUP", og der synes at være nogen tvivl om at tage form og klar vækst.