Renault Clio Grand Tour 2013, stilfuld vogn version

Renault Clio Grand TourRenault Clio Grand TourRenault Clio Grand Tour

Gradvist, er udvalget af den nye Renault Clio er afsluttet. Ud over de fem-dørs versioner og spændende nye sport variant RS med ny motor 1.6 Turbo 200 hk, nu er det tur til at mere alsidig Clio og specielt velegnet til familier, Clio Grand Tour (eller Estate, afhængigt af markedet).

Renault Clio Grand Tourden Renault Clio Grand Tour Det vil nå de europæiske showrooms næste marts. I den tekniske del, det fremhæver indarbejdelsen af ​​den nye familie af Energi-motorer, herunder tre-cylindrede 0,9 Turbo benzin TCE 90 hk og 1.5 dCi Diesel 90 hk er inkluderet. Mekanisk forsyning udfyldes af den 1,2 atmosfærisk benzin og 75 hk 1.5 dCi Diesel 75 hk. Af disse er de mest effektive ifølge officielle data frigivet af underskrivelsen af ​​diamant er den Energi 1.5 dCi 90 hk, hvoraf et gennemsnitligt forbrug på kun erklære 3,2 l / 100 km og et niveau af 82 g CO2 / km. Typen af ​​gearkassen er fem-trins manuel, men senere også være muligt at kombinere nogle af de mekaniske med automatisk dobbelt kobling sekstrins EDC.

Som sædvanlig i denne type af versioner fortrolig krop, ny Clio Grand Tour vil funktionen en alsidig interiør som søger maksimal komfort og plads til beboerne. Det franske mærke har avancerede nogle interessante fakta, såsom lastrum i bagagerum. Volumen til rådighed i samme med de bageste sæder i den udfoldede 443 liter, rummet kan stige op til 1380 liter hvis nævnte række sæder er foldet. Også, når denne række er foldet, Renault siger Clio Grand Tour Det tilbyder en maksimal belastning længde op 2,48 m.

At undlade at realisere detaljerne i udstyr Renault Clio Grand Tour afhængigt af det marked, hvor det er solgt, kan vi forudse nogle elementer og sikkerhedsanordninger, komfort, multimedie og underholdning ganske interessant. Blandt dem, den intelligente nøglefri adgang for alle versioner, enhedens hældning begynde hjælpe Hill Start, LED-lys, Bluetooth håndfri system til mobiltelefoner, og i nogle versioner, R-Link multimediesystem med navigation og syv-tommer touch screen.

Oplev alle nyhederne fra Geneve Motor Show 2013Renault Clio Grand Tour 2013, stilfuld vogn version