Renault Espace, alle sine hemmeligheder. video

Renault Espace, alle sine hemmelighederRenault Espace, alle sine hemmelighederRenault Espace, alle sine hemmelighederRenault Espace, alle sine hemmeligheder

den femte generation Espace bandlyser sammenslutningen af ​​ideer med minibusser, i det mindste i sine ydre æstetik. Mere frihøjde, ikke fuld, og et groft, typisk for SUV, den ydre fremtoning er karakteristiske træk ved den tidligere precursor MPV. radikal ændring i udseende Espace opleves af ankommer ledsaget af den seneste teknologiske udvikling i diamant-mærket.

Disse er alle forbedringer i forhold til den forrige generation, der går tilbage til 2002. Lysere, Det reducerer 250 kg, takket være den nye arkitektur CMF, inkorporering aluminum døre og hætte, det forbedrer aerodynamikken og opnår en reduktion i forbruget af 20 procent takket være ny og effektiv 1,6 diesel og benzin.

Men hvis ændringerne Espace segment er kun i udseende, fordi sjæl bevarer sin alsidige og tilpasningsdygtige køretøj han blev født med den første generation model af Renault. Star, One Touch, som giver de to bageste rækker foldede pladser ved et tryk på en knap, hånd både stammen og gennem R-Link i browseren skærmen. Fås i versioner 5 og 7 sæder, tilbyder en upåklagelig beboelighed, takket være vækst i længden, kun "fange" er højden, sænkes, højere passagerer kan have et problem.

Selvom Renault støtter og ordrer, ikke vil være til foråret, når vi ser de første enheder på gaden. Det vil afvige fra 30,950 euro, Life dCi 130 hk version.