IDS Nissan Koncept: elbilen kører alene

IDS Nissan Koncept: kørsel alene og ikke forurenerIDS Nissan Koncept: kørsel alene og ikke forurenerIDS Nissan Koncept: kørsel alene og ikke forurenerIDS Nissan Koncept: kørsel alene og ikke forurener

Tokyo Motor Show 2015den IDS Nissan Concept Det er et af de prototyper Højdepunkter i 2015-udgaven af ​​Tokyo Motor Show. Med dette koncept, det japanske selskab viser sine seneste fremskridt inden for to områder: fremdriftssystemer hundrede procent elbiler og autonom kørsel.

den IDS Nissan Concept Det er den nye eksponent for den nye teknologi japanske firma kaldet Nissan Intelligent Driving. I det, Nissan omfatter alle tekniske løsninger, der har styrede deres fremtidige biler. ifølge den CEO for Renault-Nissan, Carlos Ghosn, "teknologi Nissan Intelligent Driving forbedrer mulighederne i føreren til at se, tænke og reagere og kompensere for menneskelige fejl, der forårsager 90% af ulykker. Resultatet er, at den tid, de tilbringer chauffør og passagerer i bilen vil være sikrere, renere, mere effektiv og mere sjov. "

prototypen Nissan bil kører alene IDS Concept vil ændre konceptet for kørsel, og vil forsøge at efterligne den kørestil og præferencer Bruger selv når føreren vælger Pilotforsøg automatisk eller afprøvet Drive. Hvis føreren ønsker at virkelig være en del af den drivende erfaring, kan du vælge tilstanden Manuel Drive, hvor det har helt kontrol. Da dette sker, hele netværket af sensorer og kameraer de sikrer sikkerhed, fordi der i tilfælde af overhængende fare hjælpe føreren kører den sikreste manøvre på det tidspunkt.

IDS Nissan Conceptden IDS Nissan Design Concept er en anden attraktion punkter i denne prototype. Den er udformet som en bil aspekt sport og kompakt 5-dørs organ med en kapacitet i sin inde til fire personer. Ved at vælge tilstanden pilotforsøg Drive, plads til rådighed inde stiger rattet trækker ind i midten af ​​instrumentbrættet og en stor fladskærm. På det tidspunkt, den Nissan Concept kørsel alene IDS og opfylder stemmekommandoer og fagter chauffør. I mellemtiden kan de fire pladser blive lidt på sig at lette ansigt til ansigt samtale mellem mennesker, der er i kabinen. På den anden side, at re-select-tilstand Manuel Drive, fremgår rattet og instrumentpanelet Head-Up Display information projiceret på forruden direkte overfor de mest relevante information til chaufføren.

I de tekniske specifikationer for IDS Nissan Concept En række andre udestående detaljer såsom dit lav højde (kun 1,38 m) Og smalle dæk (Målt 17,5 cm brede) tilføjet ved enderne af legemet. Om dette, er det blevet helt fremstillet i kulfiber med det formål at tilbyde høj modstand og maksimal lethed.

den el er det, der driver IDS Nissan Concept. Denne energi lagres i en batteri stor kapacitet næste generation (op 60 kWh lagring). Ifølge foreløbige skøn fra det japanske firma, hvis omstændighederne er de ideelle drivende biler udstyret med dette batteri og egenskaber svarende til IDS Nissan Concept det kunne rejse afstande op 600 km. For at oplade stort batteri, IDS Nissan Concept også det bruger afgiftssystemer elbiler mest revolutionerende i denne henseende, da denne proces er trådløs (Eller induktion).