2017 Volkswagen Beetle: nyt liv til Beetle

Volkswagen Beetle 2017 nyt livVolkswagen Beetle 2017 nyt livVolkswagen Beetle 2017 nyt livVolkswagen Beetle 2017 nyt liv

Den sidste Volkswagen Beetle, som vi kender den i dag, kom på markedet i 2012. Nu, fire år senere, kendt som 'Beetle' opdateres i versioner lukket og Cabrio cabriolet. Ændringerne er ikke store, kun visse æstetiske rører karrosseri og passagerkabinen, udviklingen i udstyr og uden nogen variation i den mekaniske område.

Således er den fornyede Volkswagen Beetle præsenterer nye kofangere for og bag, mørke forlygter, nye hjul designs (17 og 18 inches) og ny udluftning på hætten i sporty finish kendt som 'R-Line'. i interiør, lysere instrumenter panel, nye dekorative elementer og hvad er en klassiker i Beetle, den nye individualisering muligheder bil. Til alt dette tilføjes ny polstring og æstetiske pakker De i alt mere farverig kabinen.

Volkswagen Beetle 2017

Som for udstyr refererer, rækken af ​​den opdaterede 'Beetle' modtager ændringer: 'Basic', 'Design' og 'R-line' vil være de grundlæggende linjer i tysk bil udstyr. grøn 'Flaske Metallic' og hvid 'Silver Metallic': VW Beetle 'Grundlæggende' og 'Design' to nye organ farver er inkluderet. Linjen omfatter forskellige sporty kofangere, nakkestøtter og specifik rat, R-Line logoer, ...

Volkswagen Beetle har en pack valgfri sporty interiør også kaldet 'R-Line' og andre tre særlige finish: 'Denim', med kroppen i en blå 'stonewashed Metallic' minder farve jeans og 17-tommer hjul; 'Exclusive', mest karakteristiske serier, dekorative lister, aluminium detaljer og læder 'Nappa' i kabinen; og 'ALLSTAR', en mulighed, vi allerede vidste, med særprægede og fuldt udstyret som standard (dual zone klimaanlæg, navigator, 17-tommer hjul, ...).

Volkswagen Beetle 2017

Du kan også være interesseret

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Volkswagen Beetle: 70 års et ikon af vejen