DS 4S: kompakt, præmie og eksotiske

DS 4S, kun til det kinesiske markedDS 4S, kun til det kinesiske markedDS 4S, kun til det kinesiske markedDS 4S, kun til det kinesiske marked

Indtil Beijing Motor Show i år, sidste mandag den 25 åbnes, DS sælges i kinesiske marked sine saloner DS og DS 5 5 LS og SUV DS 6. Kina bliver stadig vigtigere i målene for den franske premium mærke til det punkt i dag repræsenterer en 20 procent af sin globale salg og har en fabrik i den asiatiske gigant (specifikt i byen Shenzhen).

Det er netop i disse faciliteter, fordom i Frankrig, hvor det vil fremstille DS 4S, den nye kompakte DS vil sælge udelukkende til det kinesiske marked. Må ikke forveksle dette med DS 4 vi ser på vores veje, fordi æstetisk har meget lidt at gøre 'vores' DS 4 foranstaltninger 4.28 meter lang, med Kinesiske DS 4,44 meter 4S (C4 måler 4,32 meter).

DS 4S

æstetisk, kun deler grillen 'DS Wings' på forsiden, typisk for alle DS biler og forlygter, med ledes- teknologi er meget ens. Resten, intet at gøre. Kig på mere 'normale' og lignende bagdøre, der har Citroen C4, at bestemte porte har DS 4 europæiske.

med en eksklusiv rødt 'Mørk Fire' præsenteret på den nye DS 4S i Beijing, indser vi også det unikke design af baglygterne. Taler som af interiør, denne enhed sender også rødt på instrumentbrættet og dørpanelerne, fuld læder, og siddemøbler, med eksklusiv polstring kaldet 'Armbånd'. med hensyn til konnektivitet, DS annoncerer op til 24 forskellige teknologiske muligheder inden for dit system 'DS Connect'.

Endelig i mekanisk sektion, de nye DS 4S vil være tilgængelig i tre varianter af forskellig benzin: Den tricilíndrico Puretech, der kommer til Kina for første gang i denne model i sin version af 130 hk; og to varianter THP 160 og 200 hk, EAT6 forbundet med automatisk næste generation af systemet med 'Stop&Start'.

DS 4S

Du kan også være interesseret

Blå Opera DS 4, et begrænset farveskema

3 DS Performance, sportiest DS

At teste den nye DS 3 1.2 130 hk 6V PureTech