Citroen Guddommelige DS, fremføre DS4

Citroen Divine DS en DS4 er en perleCitroen Divine DS en DS4 er en perleCitroen Divine DS en DS4 er en perleCitroen Divine DS en DS4 er en perle

Vi står over for en compact 4,21 meter (6 cm mindre end den nuværende DS4), som skiller sig ud først og fremmest ved en stor bredde -1,98 meter bred (+17 cm) - og meget reduceret højde-1,35 meter (17 cm) - der forbedrer den dynamiske og muskulatur af samlingen og som giver chaufføren en kørestilling flugter med asfalten.

I design, vil fronten følge de forskrifter fastsat af DS6 og DS 5LS, med en mere muskuløs og edgy luft. Dette afsnit sætter fokus på kraftfulde alufælge 20 inches -med et flydende radioer, der ikke er knyttet til centret og Wheel tag konfiguration, med en æstetisk minder om skalaerne i en krybdyr og lege med kontraster til at give lys til det indre og skinne udad.


Luksus overalt

Inde i kabinen, har det været omhyggelig med at den mindste detalje og luksus og eksklusivitet bliver hovedpersoner. den midterkonsol med en inspirerende design i form af en rygsøjle, Det er belagt med hvidguld, specifik kontrol, prydet med udskårne sten og som et digitalt ur på konturen indsættes sort granit med nuancer af guld. På samme tid, og ikke mindre slående, vi finder en rektangulær rat at ifølge Citroen 'forudser kørsel fornemmelser upubliceret'.

Slående en enorm multifunktionsdisplay, placeret i den overliggende konsol, hvilket frigør plads på instrumentbrættet og erstatter bakspejlet, fordi det sikrer den bagfra. Desuden er nogen ekstra fysisk skærm erstattet af en virtuelle display på forruden queproyecta væsentlige data for kørsel

den polstring Seat slutter også partiet og eksklusivitet er, vi citerer ordret, "anilin læder exceptionel kvalitet, omhyggeligt udvalgt og specielt garvet ved Seton garveriet med mulighed for hvide guld indstik. Desuden er det at arbejde med luksus mærker som Swarovski -cristales- eller Lesage -bordados-. Der er intet.

Men det er ikke alt. Konfigurationen og muligheder for tilpasning er meget store. Faktisk instrumentbrættet og dørpanelerne kan udskiftes på 15 minutter og du kan vælge tre værelser eller forskellige tilpasninger 'mand' Paris Chic 'eller' Fatale punk 'udtrykke henholdsvis enkelhed, raffinement eller Rebeldia.

Mekanisk, den guddommelige DS udstyrer en 1.6 THP turbo direkte benzinindsprøjtning 270 hk og et maksimalt drejningsmoment på 33,9 mkg mellem 1.900 og 5.500 omdr./min. Euro6 kompatibel og udleder kun 145 g / km CO2.

Den guddommelige DS debuterer i Chantilly Concours d'Elegance på søndag September 7, 2014 og vil se i Paris Motor Show.