Paris Motor Show 2016: Opel Ampera-e, nu ren elektrisk

Ampera-eAmpera-eAmpera-eAmpera-e

den Ampera-e Det har intet at gøre med den tidligere model. Nu er en bil meget mindre og praktisk og det er gearet til at konkurrere med modeller som Nissan Leaf eller Renault Zoe, eller endda imod enchfuables hybrider som Golf GTE og A3 e-tron. Opgiver sin tidligere teknologi, hvor en benzin generator var ansvarlig for at levere elektricitet til motorerne samt plug-in elektriske rækkevidde. nu er en hundrede procent elektrisk køretøj, med nul-emissioner. På det tidspunkt blev Ampera Europas bedst sælgende elektriske, men bommen nul-emissions elektrisk og forbedre deres autonomi gjorde ham forsvinde hurtigere end forventet. Som i den forrige generation platform og deler funktioner med Chevrolet Bolt-e (Ja, nu Bolt er skrevet med B), som kun vil ændre logoer og nogle detaljer lys udstyr.

den nye Ampera-e Den vil blive præsenteret for verden slutningen af ​​september i Paris Motor Show 2016 (Se alle nye biler Paris Motor Show 2016). Med det sigter mærke til at revolutionere området for overkommelige elektrisk udbud overlegne egenskaber med hensyn til ydeevne og udstyr modellerne på markedet i øjeblikket. Annoncerer en banebrydende ordning Lithium ion 60 kWh, med hvilket vil overstige 320 kilometer autonomi, rivaler i størrelse ikke overstiger 30 kWh. hans elektromotor er 150 kW, hvad der svarer til omkring 200 heste. Og bebuder ydeevne værdig til en superbil, med en hældning på 0-50 km / t på 3,2 sekunder og en evne til at bevæge sig fra 80 til 120 km / t på kun 4,5 sekunder. Dens tophastighed er begrænset til 150 km / t, alle data, meget højere end nogen ren elektrisk markedet i dag. Opel er så overbevist om dens fordele selv organisere en udstilling løb acceleration sætte en Ampera-og imod sine mere kraftfulde modeller, såsom Astra TCR, den Adam R2, Corsa OPC og Insignia OPC.

Ampera-e

Disse fordele skal være ledsaget af en adfærd til at matche. Interiøret er konfigureret til fem personer. Batteriet er placeret under bunden af ​​bilen, under kabinen, således at hovedliniekapacitet er ligesom en konventionel kompakt. Har et komplet system tilslutningsmuligheder med den nyeste generation IntelliLink infotainment system kaldet udover Opel OSTAR, der kan gå op til syv mobil tilsluttet på samme tid takket være dens Wi-Fi-system. Den er kompatibel med den Carplay Apple og Android-systemet, hvilket gør integrationen af ​​mobiltelefoner og deres funktioner er samlet. Det vil gå på salg i 2017.

Du kan også være interesseret i:

Mitsubishi vil have en elektrisk SUV med 400 km rækkevidde

Pladen autonomi en elbil: næsten 1100 mil!

Mercedes EQ registrerer navnet på sin nye elbiler

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis