Renault Scénic og Grand Scénic Initiale Paris: mere luksus

Mazda fejrer 50 års roterende motorMazda fejrer 50 års roterende motorMazda fejrer 50 års roterende motorMazda fejrer 50 års roterende motor

Kun i princippet til det franske marked, Renault lancerer markedsføring af de mest eksklusive versioner af dens kompakte MPV, den Scénic og Grand Scénic. Initiale Paris med efternavnet, der allerede anvendes i Espace, Clio, Koleos og Captur, Renult adskiller disse versioner, der vil nå forhandlere tilstødende land i løbet af september.

den Renault Scénic og Grand Scénic Initiale Paris indarbejdet de karakteristiske elementer specifikke hjul 20 "en forskellig fra andre versioner af området grill, LED forlygter, sort eller bicolor organ ametyst gratis... Målet med sin eksklusivitet og raffinement er en ny vej i det segment, hvor der indvendigt er også karakteriseret mest. For at give et strejf af elegance forfølges, de vagt dør skridt har logo Initiale Paris, lignende Nappa læderindtræk standarden. Dette materiale bruges også i skifteren eller rattet, også registreres; mens multimedie skærm har en specifik krom finish.

Som for funktionelt udstyr, Scénic og Grand Scénic Renault Initiale Paris-funktion sæder med elektriske forskrifter, massagefunktion eller surround nakkestøtte. Resten svarer til, hvad der er inkluderet i de færdige Intens begge modeller, hvilket blandt andet er Bose, skærmen farve head-up display eller Nem Park Assist, den halvautomatisk parkeringssystem.

Renault Scénic Initiale ParisBlandt dens muligheder er det panoramatag, advarselssystemet utilsigtet vognbaneskift eller pladser i den tredje række til Grand Scénic. Også en række specifikke farver.

Denne elegant finish vil være tilgængelig i to karrosseriformer, både 130 hk motorer benzin og diesel, det 1,6 dCi og 1,6 TCE; som med den version af 160 hk sidstnævnte, men i dette tilfælde altid forbinde den med EDC dobbelt kobling gearkasse.

Prisen på den billigste af dem, vil Renault Scénic TCE Initiale Paris være 33.200 euro. Det koster 36.300 euro i Frankrig og 38,800 euro Diesel udgave med den mest kraftfulde benzin motor og ændre EDC. I tilfælde af Grand Scénic, altid med fem sæder som standard, prisstigningen er 600 euro i forhold til tidligere priser.

Du kan også være interesseret

- Renault Scenic 1.6 dCi: faktiske forbrug af en minivan "meget SUV"

- Vi testede Renault Grand Scenic 2017