Så vil den nye Tesla Model 3 mod Model S

Spillet forskelle: Tesla Model 3 mod Tesla Model SSpillet forskelle: Tesla Model 3 mod Tesla Model SSpillet forskelle: Tesla Model 3 mod Tesla Model SSpillet forskelle: Tesla Model 3 mod Tesla Model S

Hvis man ser på tegne at ledsage denne tekst og fotogalleriet, Du tror, ​​at Tesla er ikke interesseret i at sælge sin nye model 3, det mest tilgængelige og billige at dens sport hundrede procent elektrisk. Mindst sammenlignet med emblem af den amerikanske bilmærke, model S. Og er det der er allerede tale om en kampagne "anti sælgende model 3" i virksomheden selv!

Fordi hvis man sammenligner Tesla Model S og Model 3, forskellene er afgrundsdyb på alle måder. En ting står klart: Tesla ønsker først og fremmest, at navnet "Model 3" ikke henviser til, hvad der kunne tolkes som en tredje generation af deres biler. Det er hverken mere eller mindre, accessmodellen til området Tesla.

Du tjekke tabellerne har afsløret: måske det mest slående faktum er, at, mens Tesla Model S mere end 1.500 forskellige konfigurationer, er modellen 3 dette tal ikke tilbyder endda 100. Bare se på udvalget af hinanden: Tesla Model 3 kun vil ankomme med et batteri option, som giver en autonomi hundrede procent opstart 346 kilometer; Tesla Model S batterier er tilgængelige 75, 90 og 100 kWh kapacitet, med mulighed for at være baghjulstræk eller firehjulstræk, og med et interval, der bevæger mellem 400 og 539 km. Det er håbet, imidlertid, at Tesla Model 3 inkorporerer et ekstra batteri senere.

Tesla Model 3 mod Tesla Model S

I Model 3, du betaler for at bruge trykladere Tesla

En anden vigtig detalje, der vil mødes nye kunder Tesla Model 3 er, at det ikke kan gøre gratis brug af hurtige ladestationer "Supercharger" mærke sig selv, Denne luksus forbeholdt ejerne af en Tesla Model S. Et niveau af nydelse af fordele, forskellen er bemærkelsesværdigt: den bedste af Tesla Model S er i stand til at accelerere fra 0 til 100 km / t på 2,3 sekunder; Tesla Model 3 har at bosætte dækning i 5,6 sekunder.

Med en længde på 4,68 meter lang, ny Tesla Model 3 erklærer en figur meget lavere i forhold til kapacitet belastning (I separate zoner og bag): 396 liter 849 liter sammenlignet med Tesla Model S, mere end dobbelt i tilfælde af sidstnævnte. i kahyt Tesla Model 3 vil kun være plads til en digitale indre 15 tommer; i sin ældre bror, to skærme er tilgængelige, de vigtigste 17 inches.

Der er ingen tvivl om, at Tesla sælgere vil kaste god hånd i denne tabel for at forsøge at drage fordel af sit flagskib, Model S. Kvist komme, når en kunde kommer kigge på en af ​​sine forhandlere, og finder ud af, at for at få den model 3, bliver nødt til at vente mindst indtil midyear 2018; hvis du ønsker en Tesla Model S, kan det tage mindre end en måned.

Tallene hidtil opnåede godkende den nye Tesla Model 3. Før du selv ved mange detaljer, Tesla havde allerede modtaget 115.000 bookinger. Disse tal stopper ikke stiger, så vi kan forvente, at den nye Tesla el-sportsvogn vil det være en bestseller.

Tesla Model 3 mod Tesla Model S

Du kan også være interesseret

Tesla Model 3, den billigste elektriske Tesla

Sammenligning: BMW i3 vs Nissan Leaf

Tesla Model X, den elektriske crossover er allerede til salg

Industrien giver Tesla supercagadores