Mercedes CLA 45 AMG ny, 360 hk ved AWD

Mercedes CLA 45 AMG nyMercedes CLA 45 AMG nyMercedes CLA 45 AMG nyMercedes CLA 45 AMG ny

AMG overgået. Hvis den nye Klasse 45 AMG Han præsenterede på markedet fire motorens cylindre mere kraftfuld produktion, disse håndværkere teknik gentage den samme formel i det attraktive CLA 45 AMG, en af ​​de mest lysende stjerne i disse dage i løbet af New York International Auto Show.

Mercedes CLA 45 AMGMercedes CLA 45 AMG Den vil blive solgt i september, selvom i Tyskland kan den købes fra juli på en startpris på 56,078.75 euro. Dette attraktive sedan, som deler meget af sin tekniske struktur med klasse A, inkorporerer en firecylindret turboladet 360 hk, koblet til kendt automatisk dobbelt kobling AMG Speedshift DCT syv-hastighed er forbundet med den seneste udvikling af den gennemprøvede AWD 4MATIC. Resultatet af kombinationen af ​​denne motor og transmission, firmaet annoncerede for Star CLA 45 AMG en maksimal hastighed elektronisk begrænset til 250 km / t og accelerationen fra 0 til 100 km / t på 4,6 sekunder.

propellen Mercedes CLA 45 AMG opfylder antiforureningsudstyr standard euro 6, så vi ikke bare taler om en prestacional motor med store bogstaver, men også tilbyde mere end acceptable niveauer af effektivitet. Oversat til brændstofforbrug og CO2-udledning brændstof og ifølge de første oplysninger fra stjernen underskrivelsen for CLA 45 AMG et gennemsnitligt forbrug, der varierer mellem at erklære 6,9 l / 100 km og 7,1 l / 100 km, med et niveau af CO2-udledningen fra 161 og 165 g / km CO2.

Kørsel og sportslighed a la carte

Så med den nye Klasse 45 AMG og Ny CLA 45 AMG, Mercedes-Benz Formålet er at give en fuldblods sportsgrene, hvor den heldige chauffør altid beslutter sig ret til at have en god tid. For at gøre dette, hvilken bedre måde at vælge de forskellige driftstilstande AMG Speedshift DCT automatgear, med tre muligheder: 'Controlled Efficiency' (Valgt ved at anbringe vælgeren i punkt C), 'Sport' (Punkt S) og 'Manuel' (Letter M). De Sport og manuelle indstillinger er optimale for en sporty ydeevne og funktioner til at ændre og er ikke tilgængelig på både Stop system & Start og stop-start motor (virker kun i tilstanden 'Controlled Efficiency'). For elskere af stærke følelser virkelig, CLA 45 AMG tilbyder også en bestemt ændring program kaldet 'Race Start', med skiftende parametre, der væsentligt øger hastigheden på overgangen mellem løb og løb og dermed også øget følelse af øget adrenalin.

Mercedes CLA 45 AMGden Mercedes CLA 45 AMG, som en sportslig god også til formål at give alsidighed i at køre det funktioner en udviklet system, stabilitet, som tillader aktivering (ESP ON), Delay aktivering (ESP Sport Håndtering) Og slukke den helt (ESP OFF). Anmærkninger en yderligere stabilitet kontrol funktion kaldet ESP Curve Dynamic Assist, en enhed, der stopper kun lige måle det inderste hjul af bilen i sving med høj fart plottes og vist tidlige tegn på tab af motoriske færdigheder. Denne opbremsning er umærkelig til chaufføren og tilpasser sig de elektroniske parametre for ESP og ESP OFF Sport Handling tilstand, med høje standarder for smidighed og dynamik, ifølge forsikrer Mercedes-Benz.

En særdeles direkte styretøj, ventileret og borede en højtydende 350 x 32 mm bremser på forhjulene og 330 x 22 mm på de bageste og selvstændige sko af en atlet, i dette tilfælde, særlige forholdsregler 235/40 dæk R18 er andre interessante detaljer Ny CLA 45 AMG.

I denne kunstværk skabt af AMG, Heller ikke det vil gå glip af en bred vifte af elementer personalisering for ydersiden og indersiden, med alufælge 19 tommer -Af større diameter og med forskellige designs, aerodynamiske komponenter af kulfiber, læder indsætter og kulfiber indeni ... i sidste ende eksklusivitet og elegance i tjeneste hos den mest rabiate sportsånd.

af Autopista.es