Mercedes E klasse 2016, priser fra 48.500 euro

asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdf

Det er mindre at se på de spanske veje til Ny Mercedes E klasse 2016. Den tiende generation af luksus saloons henvisning internationalt, i første omgang vil det være til rådighed i vores land med tre mekaniske versioner.

Forsyningen i Spanien Mercedes E Class 2016 Det er artikuleret som følger: benzin, versionen Mercedes Class E 200 med en motor fire-cylindret, 184 hk. For bilister, der er orienteret mod diesel, De vil være tilgængelige varianter Mercedes E Class 220 d -med fire-cylindret motor og 194 hk- og Mercedes E Class 350 d med 3.0 V6 motor 258 hk.

Efter frigivelsen af Mercedes E Class 2016, dens rækkevidde vil inkorporere interessante nyskabelser, såsom Klasse E E 350 og plug-in hybrid, den Klasse E 400 med trækkraft 4MATIC og sport versioner Mercedes-AMG.

Mercedes E Class 2016, priserne for Spanien

Mercedes Class E 200: 49.300 €

Mercedes E Class 220 d: 48.500 €

Mercedes E Class 350 d: 61.800 €

Mercedes E klasse 2016: luksus, teknologi og mere

den ny generation Mercedes E-klasse interessante nye funktioner i mange henseender. Ændringer i udlandet ikke kun adlyde rent æstetiske årsager, men også mere praktiske og vigtige spørgsmål såsom aerodynamik. På dette område firmaet annoncerer en stjerne modstandskoefficient Cx på kun 0,23.

Stigningen i dimensioner af den nye Mercedes E klasse 2016, med længde 4,92 m (+ 4 cm) Og akselafstand også højere (Til en alt 2,93 m, eller 6,5 cm mere-) Sørg for mere plads til beboerne i de bageste sæder, et af de elementer mest værdsatte både ejere og familier af sådanne biler.

den kørekomfort Det har altid været et af de aspekter, der har udmærket Mercedes Class E. I den nye generation, den tyske mærke ønsker yderligere løft, ikke at forglemme andre bilister. Til dette, bruger det en optimeret version af luftaffjedringen og dets Intelligent Suspension Kontrol Air Krop, luftpude dobbeltkammer foraksel og den bageste tredobbelt og amortiguares elektronisk styring og variabel indstilling. Parallelt hermed kan føreren også vælge forskellige indstillinger takket være Dynamisk Vælg (Komfort modes, Eco, Sport, Sport + og individuel), som ændrer de responsparametre og drift af den dæmpende forandring, retning og motor.

den sikkerhed Det er også et af kendetegnene ved den nye Mercedes E Class 2016, med tilføjelse af uendelige systemer og kørsel hjælpemidler. Blandt dem, fodgænger anerkendelse system med autonome bremsning, det nye aktive fartpilot med autonom gasspjæld intervention og bremser op til 200 km / t og den helt nye og hidtil usete Aktiv Lane Change Assist, eller assistent automatisk og autonom vognbaneskift (Active mellem 80 og 180 km / t). Et komplekst netværk af kameraer og sensorer, der interagerer med hinanden flere gange i sekundet er nøglen til alting til at fungere ordentligt.